De Waterkanten Kop van de tweemaster1
Status project: Verkocht

De Waterkanten Kop van de Tweemaster

De Waterkanten Kop van de Tweemaster

Lisse heeft het allemaal: de knusse gezelligheid van een dorp en een aantal maanden per jaar de allure van een toeristische trekpleister van formaat. Niet voor niets komen toeristen uit de hele wereld naar Lisse om de bloeiende bollen in al hun pracht en praal te bewonderen. De mooie brede zandstranden van Noordwijk en het uitgestrekte duingebied liggen maar op 9 kilometer afstand en ook het unieke waterrecreatiegebied de Kaag en het Groene Hart zijn niet verder dan 10 kilometer verwijderd. In en om Lisse is het goed recreëren!

Het centrum van de 'Bollenstreek' staat bekend om haar veelzijdige aanbod van winkels, speciaalzaken en horecagelegenheden. Het van oudsher bloembollendorp Lisse beschikt over een rijke historie, die terug te vinden is in een wandeling door het oude centrum. Ook het cultureel erfgoed 'Landgoed Keukenhof', met daarop het kasteel uit 1640, getuigt van deze historie. Op woongebied biedt Lisse voor elk wat wils met woongenot in iedere prijsklasse. De vele restaurants en terrassen met specialiteiten uit alle windstreken zorgen ervoor dat u zich ook op culinair gebied in Lisse niet hoeft te vervelen. En of u nu culinair of cultureel wilt genieten; van toprestaurant tot museum, Lisse biedt het allemaal.

Lisse is een prima uitvalsbasis om steden als Amsterdam, Leiden, Rotterdam en Den Haag te bezoeken en is eenvoudig bereikbaar via de A4, N44 en N207. Water, bosgebied, de kust binnen handbereik, wonen voor iedere portemonnee, uitgebreide winkelvoorzieningen en een bruisende horeca: Lisse is top!

Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

De Waterkanten is een project van Gemeente Lisse, ABC Vastgoed en VORM.

Locatie De Waterkanten Kop van de Tweemaster

Chantal Lefeber | Vormhuis
Chantal Lefeber | Vormhuis