DE ZUID

DE ZUID

Een compleet nieuwe wijk op het voormalige Norfolkterrein rond de Derde Haven van Scheveningen. Pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand. Vlak bij de levendige kades en leuke restaurantjes rond de haven. Op deze unieke locatie woon je letterlijk aan de ‘zonnige zijde’ van Den Haag.

Op DE ZUID komen ongeveer vierhonderd woningen. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers zijn er appartementen met uitzicht over de duinen, het strand en de zee. Wie van een beetje leven in de brouwerij houdt, zal gecharmeerd zijn van de appartementen met zicht op de dynamische haven. Zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts vinden er in de havens van Scheveningen werkzaamheden plaats en kunnen schepen aan komen en vertrekken. Voor anderen zijn er grondgebonden woningen in de gezellige autoluwe binnengebieden in de beschutting van de appartementengebouwen. De drie verschillende woonsferen zijn kenmerkend voor DE ZUID. Net als de woonstraten en pleintjes die op verschillende plekken zicht op de duinen en de haven bieden.

De komende jaren groeit DE ZUID steeds verder. Nu de eerste fases ZUIDDUIN en ZUIDHAVEN zijn opgeleverd, volgt ZUIDKADE, ontwikkeld door MRP en VORM. Deelplan ZUIDHOF zal hierna als eerstvolgende ontwikkeld worden. Waar nu nog bedrijfsgebouwen aan de Hellingweg staan, komt straks ZUIDBAAI en ter plekke van het tijdelijke Zuiderstrandtheater, pal aan de zee en de haven, deelplan ZUIDZICHT.

Heb je interesse in ZUIDKADE? Schrijf je hier in en blijf op de hoogte! Heb je je al eerder ingeschreven? Dan kun je hier inloggen.

Deze website zal gaan over het aanbod van ZUIDKADE.

Den Haag aan Zee

Waarom zou je kiezen tussen stad of strand? Den Haag heeft het allebei! Vanaf DE ZUID ben je met vijftien minuten in de historisch binnenstad met een grote diversiteit aan wereldkeukens, hippe modeboetieks en vele bijzondere musea en architectuur.

Alles zien en ervaren in deze wereldse stad aan zee?

Ben je benieuwd hoe ver het is naar de scholen, de supermarkt of bijvoorbeeld de huisarts? Bekijk dan onze handige locatie checker!

Bekijk locatie
De appartementen

ZUIDKADE

In ZUIDKADE komen op de begane grond commerciële ruimten, op de eerste t/m vijfde verdieping komen 75 luxe appartementen met een woonoppervlakte van ca. 90 tot ca. 220 m2 groot! De luxe appartementen hebben aan de voorkant een prachtig uitzicht over de haven, de zee of de duinen, maar aan de achterkant over de gezamenlijke binnentuin! Naast de luxe appartementen komen er ook nog enorme herenhuizen, welke later in verkoop gaan.

Bekijk de appartementen

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Team DE ZUID

Team DE ZUID

Frisia Makelaars

Frisia Makelaars

Makelaar

Heb je interesse in ZUIDKADE?

Schrijf je in

DE ZUID is een project van:

  • MRP Development
  • VORM Ontwikkeling BV