Header Entree

Project status: In voorbereiding

ENTREE

--

ENTREE

ENTREE te ’s-Gravenzande
Binnenkort in verkoop!   

Naast het VORM-project De Vlindertuin in het nieuwbouwgebied Waelpark zal binnenkort het plan ENTREE worden gerealiseerd. Het Waelpark is een langgerekt lint tussen, de dorpen ’s Gravenzande en Naaldwijk. De aanwezigheid van water en groen zijn belangrijke kwaliteiten van het nieuwe woongebied. Het groene karakter wordt met name bepaald door de ecologische zone die door Waelpark zal lopen en deel uitmaakt van de Poelzone. ENTREE wordt goed bereikbaar door de nieuw te realiseren ontsluitingsweg, die aansluit op de Naaldwijkseweg.

ENTREE
ENTREE bestaat uit twee kleinschalige woongebouwen. Het zuidelijke gebouw bestaat uit 24 koopappartementen en het noordelijke gebouw bestaat uit 32 huurappartementen. De informatie die je hier vindt gaat enkel over de 24 koopappartementen.

De 24 koopappartementen in ENTREE hebben allemaal een woonoppervlakte van circa 75 m2 en zijn in basis al voorzien van 3 kamers. De balkons zijn over de gehele breedte van het appartement en allemaal goed op de middag-/avondzon gepositioneerd. Kenmerkend aan de appartementen in ENTREE is de hoge plafondhoogte van 2,65 meter en de grote glasgevel, waardoor er veel licht het appartement binnenkomt. Per appartement is er een parkeerplaats beschikbaar op de begane grond.
De vrij-op-naamprijzen van de appartementen zijn op dit moment nog niet bekend.

Duurzaam
ENTREE wordt uiteraard duurzaam gerealiseerd. Vanzelfsprekend worden de appartementen gasloos uitgevoerd en worden de appartementen verwarmd door middel van een warmtepomp en vloerverwarming.

Duurzaamheidshypotheek
Door de lage Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) in dit plan hebben de kopers van een appartement in ENTREE enorme financiële voordelen met een Duurzaamheidshypotheek van VORM Sales & Finance. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.

Planning
De planning is dat ENTREE naar verwachting het tweede kwartaal van 2019 in verkoop zal gaan en dat de bouw eind 2019 zal gaan starten. De bouw zal circa 14 maanden duren.

Interesse?
Vul het interesseformulier  in en je wordt automatisch op de hoogte gehouden over de verdere ontwikkelingen van het plan.

Locatie ENTREE