Fibonacci
Omgeving

Omgeving

We zijn ons ervan bewust dat we als bouwer zijnde niet zomaar en en geruisloos een gebouw als fibonacci kunnen realiseren. Daarom willen we ervoor zorgen dat we de omgeving zo goed mogelijk meenemen tijdens de realisatiefase. Relevante informatie omtrent de bouwwerkzaamheden delen we hier op deze website met je. Daarnaast kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je altijd als eerste het belangrijkste nieuws omtrent dit project in je e-mailbox ontvangt.

Dit project is tevens aangemeld bij Stichting Bewuste Bouwers. Hier kun je tips, opmerkingen en klachten plaatsen. Die gebruiken we dan vervolgens om de overlast te beperken en ons proces te optimaliseren.

Wat we nu al gaan doen?

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren wordt er een werkvak afgezet op het terrein naast de Panamalaan. Tevens wordt het fietspad en een deel van de rijbaan afgesloten. Er wordt in het werkvak een laad/loszone gecreëerd voor de bouwmaterialen. Het werkvak wordt met betonnen barriers afgeschermd van de rijbaan. Hierdoor zorgen we ervoor dat het verkeer veilig langs het werkvak kan rijden.

 

 

 

Wat merk je daarvan?

  • Autoverkeer: De rijbaan van de Panamalaan wordt versmald, maar niet afgesloten. Hierdoor kan het autoverkeer te allen tijde langs het werkvak rijden. Wel verlagen we de snelheid naar 30 km/h.
  • Fietsverkeer: Het fietspad aan de westzijde van de Panamalaan is afgesloten ten behoeve van de werkzaamheden. Voor de veiligheid van het fietsverkeer wordt een omleiding ingesteld via de naast gelegen Keerwal en de Veenlaan. Fietsverkeer wordt door middel van bebording gewezen op de omleiding.

    Route fietsverkeer vanaf de Piet Heinkade: Vanaf de kruising met de Borneolaan word je via de Frans de Wollantstraat richting de Keerwal geleid. Hier kun je de Keerwal op fietsen. Deze straat ligt parallel aan de Panamalaan. Op de Cruquiuskade.

    Route fietsverkeer J. van Eesterenlaan: Vanaf de J. van Eesterenlaan word je richting de Veenlaan geleid. Vervolgens kun je via de Zeeburgerdijk de Panamalaan bereiken.

Woon je in de omgeving van Fibonacci en ervaar je last van hinder? Meld het op verbeterdebouw.nl!

Fibonacci is een project van: