Bouwnummer 1

Type C

  • 310m²
  • 149m²
  • 5

Je woning

10 Grote eengezinswoningen met een breedte van 6,0 meter en een diepte van 10,76 meter. De woningen hebben een woonoppervlakte van 149 m2. Een aantal woningen worden standaard uitgevoerd met een grote aangebouwde berging.
De gegevens die jij hieronder invoert worden niet opgeslagen. Je wordt dus niet benaderd. Dit is een veilige calculator

Wat wordt mijn maandlast?

€0,- Bruto

Bereken jouw maandlast

Wat kan ik lenen?

Bekijk leencapaciteit
  • Wat kan ik lenen?

Prijslijst Type C

Kavel Woonopp. Kamers Plattegrond Prijs (v.o.n.)
1 149 m2 5
2 149 m2 5
3 149 m2 5
4 149 m2 5
5 149 m2 5
6 149 m2 5
16 149 m2 5
17 149 m2 5
18 149 m2 5
19 149 m2 5

Wil je alle downloads bekijken van dit project?

Bekijk alle downloads

Kenmerken

  • Liever nieuwbouw?
  • Een energieneutraal huis?
  • Wat zijn de extra’s?
Liever nieuwbouw?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Liever nieuwbouw?

Bij het kiezen van een nieuw huis moet de keuze gemaakt worden tussen een bestaand huis of een nieuwbouwhuis. Maar waarom zou je eigenlijk voor nieuwbouw kiezen? We zetten alle voordelen voor je op een rij.

Naar eigen smaak
Tot de laatste badkamertegel aan toe, je kunt het vooraf allemaal regelen. Zodra je de sleutel krijgt, kunnen een groot aantal wensen al zijn vervuld.

Energiezuiniger dan bestaande bouw
Nieuwbouwwoningen worden volgens de laatste standaarden van energiezuinigheid gebouwd. Niet alleen fijn voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Je koopt een energieneutrale nieuwbouwwoning. Naast het meest voor de hand liggende voordeel - een lagere energierekening - kun je door die extra energiezuinigheid ook nog eens profiteren van extra korting op jouw hypotheekrente. De hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance vertellen je er graag alles over.

Meer hypotheekmogelijkheden
Zaken als meerwerk kun je in je hypotheek meenemen en het is mogelijk om meer te lenen, omdat een nieuwbouwhuis in Het Ambacht energieneutraal is.

Met elkaar beginnen
Bij een nieuwbouwproject start je samen met je buren. Je volgt samen de bouw en kent je buren al voordat je er gaat wonen.

Minder onderhoud
Onderhoudskosten spelen de eerste jaren geen grote rol, want alles is nieuw en volgens de laatste maatstaven en technieken gebouwd.

Goede investering
Een nieuwbouwhuis is veel waardevaster dan een ouder, bestaand huis, omdat de volgende kopers minder onderhoud te verwachten hebben en/of verbouwingskosten dan bij een bestaand huis.

Minder spaargeld nodig
Een nieuwbouwhuis wordt vrij op naam (v.o.n.) verkocht, dus de 2% overdrachtsbelasting en de notariskosten voor het op naam stellen van de woning worden niet in rekening gebracht aan de koper.

Garantie
De aannemer is aangesloten bij de Stichting Waarborgfonds Koopwoningen (SWK), waarin alle garantievoorschriften zijn vastgelegd.

Een energieneutraal huis?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Een energieneutraal huis?

Welke woning je ook koopt in Het Ambacht, duurzaamheid staat voorop. Niet voor niets zijn goede isolatie, ALL-Electric en zonnepanelen de standaard. Jouw energieneutrale woning in Het Ambacht is jouw thuis voor de toekomst. Gegarandeerd.

Wat zijn de extra’s?

Heb je interesse in dit project?

Terug naar boven

Wat zijn de extra’s?

Keukens
De keuken is een plek die uitstraalt wie je bent en waar je voor staat, het meest persoonlijke deel in jouw woning. Met oog voor detail zorgen wij dat jouw keuken zowel in vorm als functie perfect aansluit bij je wensen. De materialen, kleuren en de apparatuur. Wij realiseren jouw droomkeuken! Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van je woning in Het Ambacht. Kwaliteit en efficiency worden op deze wijze het meest gewaarborgd. Je bent van harte welkom om je te laten inspireren door onze adviseurs en keukenopstellingen in onze showroom. In de v.o.n.-prijs van de woning is de keuken niet inbegrepen.

Sanitair en tegelwerk
Het standaard sanitair en tegelwerk voor het toilet en de badkamer kun je in de projectshowroom van Het Ambacht komen bekijken. Uiteraard kun je ook samen met één van onze adviseurs kijken naar de beste indeling voor jouw badkamer en kun je het sanitair en tegelwerk nog helemaal naar eigen smaak uitzoeken.