Het Ambacht: Het verkoopproces

Het Ambacht: Het verkoopproces

Start PreSale 2020

Verkoopproces Het Ambacht


VORM begint de verkoop van Het Ambacht met een PreSale. Dat doen we omdat we op dat moment nog niet volledig tekengereed zijn (de contractstukken zijn nog niet definitief). We hebben uiteraard al wel veel informatie over het project en de woningen. Ook willen wij het voor belangstellenden tijdens de PreSale al mogelijk maken om een specifieke woning te reserveren. De datum van de PreSale (event) is nog onbekend, hierover zullen wij je in de loop van de tijd informeren. Op het PreSale event leer je de teamleden kennen en kom je uiteraard meer te weten over het project en de woningen van Het Ambacht. Ook heb je op dit event voor het eerst de mogelijkheid om een afspraak met VORM Sales & Finance, onze salesdivisie, te maken voor een kennismakingsgesprek.  

Het is niet mogelijk om voorafgaand aan het event alvast een kennismakingsgesprek met VORM Sales & Finance in te plannen. De kennismakingsgesprekken starten in de week na het PreSale event. Wil je een woning in Het Ambacht reserveren, dan is het dus zaak zo snel mogelijk met VORM Sales & Finance aan tafel te komen.

Na het PreSale event kun je ook nog een afspraak voor het kennismakingsgesprek maken door te bellen met VORM Sales & Finance via telefoonnummer: 0186-618777 en tevens door het invullen van het inschrijfformulier.

 

Tijdens de PreSale heb je drie verschillende mogelijkheden:

  1. Je kunt je ‘gewoon’ inschrijven voor één van onze woningen
  2. Je kunt je inschrijven als voorrangskandidaat
  3. Je kunt één van onze woningen reserveren

Voor de tweede en derde mogelijkheid (voorrang bij toewijzing en het reserveren van een woning), benader je onze partner VORM Sales & Finance. Bij VORM Sales & Finance zijn, Aletta Gierhoorn, Daniëlle Schuller, Richard van Helten en Miriam Dallo je contactpersonen. Je kunt hen bereiken via tel.nr. 0186-618777.

Lees hier het gehele verkoopproces.

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in