Nieuwbouw Spijkenisse
Inschrijfformulier PreSaleInschrijfformulier PreSale Het Eiland van Spijk - fase 2A

Met het invullen van dit formulier geef je aan dat je interesse hebt in een of meerdere bouwnummers in project Het Eiland van Spijk fase 2A te Spijkenisse. Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld, zal VORM Sales & Finance contact met je opnemen om een afspraak te maken voor het kennismakingsgesprek.

Aan het einde van dit kennismakingsgesprek kunnen er 3 uitkomsten zijn: 

  • Je kunt of wilt niet verder met de woning omdat je óf de maandlasten te hoog vindt óf omdat je de benodigde hypotheek voorzienbaar niet kunt krijgen/niet vastgesteld kan worden of je de benodigde hypotheek kunt krijgen;
  • Je kunt je opgeven als voorrangskandidaat;
  • Je kunt één van de woningen van je keuze reserveren door middel van een reserveringsovereenkomst, uiteraard alleen maar als deze woning op dat moment nog niet gereserveerd is door een eerdere kandidaat.
Het is niet mogelijk vóór het gesprek met VORM Sales & Finance te reserveren. Heb je de gedachte óm te reserveren, is het dus zaak zo spoedig mogelijk het gesprek aan te gaan met VORM Sales & Finance. Het is sowieso verstandig om vóór het gesprek (wij vragen dat ook in dit inschrijfformulier) álle woningen in ons project aan te geven waarin je geïnteresseerd bent.

Voor alle duidelijkheid: Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Meer weten? Bel 0186-618777 en vraag naar Daniëlle, Miriam of Aletta. Dit zijn jouw specialisten voor Het Eiland van Spijk fase 2A. Je kunt Daniëlle, Richard of Aletta ook mailen: d.schuller@vorm.nl, r.vanhelten@vorm.nl of a.giethoorn@vorm.nl.
 
De in dit formulier ingevulde gegevens en de eventueel nader te overleggen gegevens worden opgenomen in de door ons gevoerde administratie en zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld.
 
Pagina: vorige 1 2 3 4 volgende