Hout Papendrecht
Verkoopproces

Verkoopproces

Momenteel is Hout te Papendrecht nog volop in ontwikkeling! Lees hieronder alvast meer over het verkoopproces van Hout Papendrecht.

  • Home
  • Verkoopproces
Op dit moment is dit project
In voorbereiding
Hout Papendrecht is in voorbereiding

In Voorbereiding

Hout Papendrecht is in PreSale

Start PreSale

Hout Papendrecht is in verkoop

Start Verkoop

In voorbereiding

Dit project is in voorbereiding.

De voorbereidingsfase is de ‘bezige bij’-fase voor ons ontwikkelteam. Vanaf de eerste ruwe schetsen van het plan en onze algemene ideeën over de huizen die we willen gaan bouwen op de planlocatie, ontwikkelen we nu dóór tot en met de betegeling van de badkamer aan toe.

In deze fase is er veel overleg met bouwteams, architecten, gemeentes en tal van andere adviseurs. Zo krijgt het plan stapje voor stapje VORM.

Alles wat we in de voorbereidingsfase met je kúnnen delen over de locatie, schetsen, eerste beelden, sneak peeks en nieuws, zúllen we uiteraard ook met je delen.

De PreSale

Na de voorbereidingsfase beginnen we met onze PreSale. Bij VORM heb je als koper grote invloed op het verkoopproces. Je zit als het ware zélf aan het stuur. Dat vinden wij als 100-jarig familiebedrijf, enorm belangrijk. Verkoopprocessen waarin je je inschrijving in een soort van zwart gat mailt en dan na verloop van tijd wel eens hoort of je al dan niet de gelukkige bent, dat is niet onze stijl.

Wij verwachten dat de PreSale zal starten omstreeks Q1 2022 .