Karakter
Status project: Verkocht

Karakter te Leiden

Karakter te Leiden

Het voormalige St. Lidwinahuis , aan de Zoeterwoudsesingel 34 in Leiden wordt door VORM getransformeerd naar 8 herenhuizen en 10 stadsappartementen. Voor mensen die houden van een historische ambiance en veel ruimte of juist van een speelse en eigenzinnige woning. Voor iedereen een fantastische plek om te wonen, leven en genieten.

Karakter bestaat uit drie aan elkaar geschakelde delen. Centraal ligt het gedeelte B waarin 6 royale stadsappartementen en 1 penthouse zullen worden gerealiseerd. Aan de westkant bevindt zich het gedeelte C, welke onderverdeeld wordt in 3 stadsappartementen
en 3 herenhuizen. Geheel westelijk vind je nog de cascowoning. In het zuidoosten staat de voormalige kapel, gedeelte A, welke wordt omgebouwd naar 4 unieke kapelwoningen.
Alle woningen in Karakter krijgen een eigen berging in de kelder of op het binnenterrein, een riante tuin, balkon of loggia en een parkeerplaats op het binnenterrein.
De buitenruimte zijn allen gesitueerd op het westen of zuidwesten, zo heb je in jouw tuin, loggia of op je balkon altijd volop zon.

Locatie Karakter te Leiden

Mariska | Proper Makelaardij
Mariska | Proper Makelaardij