Karakter
Status project: Verkocht

A4

Aan de oostzijde ligt het bouwdeel De Kapel. Dit historische gebouw transformeert naar 4 royale kapelwoningen. Straks is dit een fantastische plek om te wonen, leven en genieten.
De kapelwoningen zijn uniek in haar soort en bieden een bijzondere woonomgeving. Dit zie je terug in de royale woonoppervlakten, de geveldetails, de glas-in-lood ramen en de verdiepingshoogtes. De hoogte van de ruimte wordt gebruikt door een entresol te gebruiken die niet de gehele ruimte afdekt. De ruime tuinen liggen aan het binnenterrein, waardoor je op deze plek veel rust zult ervaren. Elke kapelwoning heeft ter plaatse van de algemene ruimte in de kelder een eigen berging. Daarnaast beschikt elke woning over een parkeerplaats.
Wie zoiets bijzonders in handen heeft, moet de vrijheid krijgen om inspraak te hebben bij de indeling van de woning. Zo kun je je eigen creativiteit en woonwensen toepassen in de woning om je eigen karakter vorm te geven. Uiteraard binnen de gestelde technische mogelijkheden. Hier komen karakters samen. Wonen zoals je bent.

Status en woningen Karakter te Leiden

Bouwnummer Status Woonopp. Kamers Prijs Plattegrond
4 Verkocht 175 m2 6

Contact

Heb je een vraag over het project of heb je een vraag? Wij horen het graag. Je kunt contact opnemen via de onderstaande button.

Neem nu contact op