Karakter
Status project: Verkocht

C6

Wonen in één van de herenhuizen is een bijzondere ervaring. Het meest oostelijke bouwdeel wordt getransformeerd tot 3 royale herenhuizen. Dat is nog niet alles, in de herenhuizen beleef je écht nog de historie. In type C6 blijft zelfs de historische monumentale trap behouden. Bij type C4, C5 en C6 blijft de historische tegelvloer in de hal gehandhaafd.
De bijzondere woonervaring kenmerkt zich door de royale woonoppervlakten, de glas-in-lood ramen en de ruime verdiepingshoogtes. De ruime achtertuinen gelegen op het zuidwesten liggen aan het binnenterrein, waardoor je op deze plek veel rust zult ervaren. Elk herenhuis heeft een eigen berging en een parkeerplaats.
Wie zoiets bijzonders in handen heeft, moet de vrijheid krijgen om inspraak te hebben bij de indeling van de woning. Zo kun je je eigen creativiteit en woonwensen toepassen in de woning om je eigen karakter vorm te geven. Uiteraard binnen de gestelde technische mogelijkheden. Met de komst van nieuwe bewoners krijgt dit historische gebouw een nieuw karakter.

Status en woningen Karakter te Leiden

Bouwnummer Status Woonopp. Kamers Prijs Plattegrond
17 Verkocht 213 m2 5

Contact

Heb je een vraag over het project of heb je een vraag? Wij horen het graag. Je kunt contact opnemen via de onderstaande button.

Neem nu contact op