KOER

KOER

Wonen op een fantastische plek in Rotterdam met alle voorzieningen dichtbij? Dan is KOER echt iets voor jou! KOER ligt aan de Laan op Zuid in Rotterdam. Er zullen in dit nieuwbouwproject circa 167 gerealiseerd woningen worden, een mix van appartementen en grondgebonden woningen. Voor ieder wat wils dus!

KOER wordt een landmark aan de Laan op Zuid. Een opvallende verschijning. Een bouwblok met een sterke, eigen identiteit die wordt gevormd door een dynamische lobby, een opvallend marathonbalkon, een sociaal park en een bijzonder fenomeen genaamd Villa Residu.

Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Schitterende locatie in Rotterdam

KOER ligt midden in het Rotterdamse stadsdeel Feijenoord. Goed bereikbaar met het OV en met een kwartier ben op de snelweg. Zin om lekker uit eten te gaan? De hippe wijk Katendrecht is nog geen 10 minuutjes fietsen. Fiets nog 5 minuten verder en je staat op de Coolsingel.

Ben je benieuwd hoe ver het is naar de scholen, de supermarkt of bijvoorbeeld de huisarts? Bekijk dan onze handige locatie checker!

Bekijk locatie
Voor ieder wat wils

Aanbod

In KOER komen naar verwachting 167 woningen in diverse varianten. Een mix van o.a. appartementen, herenhuizen en tweelaagse beneden- en bovenwoningen Er is dus echt aan iedereen gedacht die opzoek is naar een prachtige woning op een schitterende locatie in Rotterdam. Het brede aanbod van Koer bestaat uit:

  • Appartementen van ca. 50 tot 150 m2 met uitzicht op de Laan op Zuid;
  • Herenhuizen van ca. 150 m2 met eigen tuin, aan de Katadreuffestraat;
  • Herenhuizen van ca. 150 tot 190 m2 met eigen tuin, aan de Hilledijk;
  • Appartementen van ca. 110 tot 130 m2 aan de Hilledijk en het park;
  • Tweelaagse Benedenwoningen van ca. 110 m2 met eigen tuin, grenzen aan het park;
  • Tweelaagse Bovenwoningen van ca. 110 m2 met eigen balkon;
  • Appartementen van ca. 100 m2 aan de Stroomkoningstraat;
  • Zeer ruime herenhuizen van ca. 170 m2 met eigen tuin, aan de Stroomkoningstraat. Met mogelijkheid tot woningsplitsing

Een ruime keuze dus. De woningen liggen ook allemaal nog eens rondom een prachtige groene binnentuin waarin je helemaal tot rust kunt komen. 

Bekijk hier de situatietekening met daarin aangegeven waar welke woningtype in Koer komt.

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in