KOER

KOER

Wonen op een fantastische plek in Rotterdam met alle voorzieningen dichtbij? Dan is KOER echt iets voor jou! KOER ligt aan de Laan op Zuid in Rotterdam. Er zullen in dit nieuwbouwproject circa 167 gerealiseerd woningen worden, een mix van appartementen en grondgebonden woningen. Voor ieder wat wils dus!

KOER wordt een landmark aan de Laan op Zuid. Een opvallende verschijning. Een bouwblok met een sterke, eigen identiteit die wordt gevormd door een dynamische lobby, een opvallend marathonbalkon, een sociaal park en een bijzonder fenomeen genaamd Villa Residu.

Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Schitterende locatie in Rotterdam

KOER ligt midden in het Rotterdamse stadsdeel Feijenoord. Goed bereikbaar met het OV en met een kwartier ben op de snelweg. Zin om lekker uit eten te gaan? De hippe wijk Katendrecht is nog geen 10 minuutjes fietsen. Fiets nog 5 minuten verder en je staat op de Coolsingel.

Ben je benieuwd hoe ver het is naar de scholen, de supermarkt of bijvoorbeeld de huisarts? Bekijk dan onze handige locatie checker!

Bekijk locatie
Voor ieder wat wils

Aanbod

In KOER komen naar verwachting 167 woningen in diverse varianten. Een mix van o.a. appartementen, herenhuizen en eengezinswoningen. Er is echt aan iedereen gedacht. Met een breed aanbod aan appartementen – van 50 tot 120 m2 is er voor ieder wat wils aan de Laan op Zuid. Bovendien zijn de bijzondere maisonnettes en de grote appartementen met minimaal drie slaapkamers zeer geschikt voor gezinnen. De overige woningen zullen een woonoppervlakte van 135 m2 tot 170 m2 hebben en in de groene binnentuin kom je helemaal tot rust. 

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in