9 december 2021 - Start PreSale

9 december 2021 - Start PreSale

KOER te Rotterdam

Eindelijk kunnen wij je vertellen dat wij vooruitlopend op de start van de verkoop in januari 2022 op donderdag 9 december 2021 zullen starten met de PreSale van de woningen in KOER. Door middel van de PreSale heb je als geïnteresseerde van KOER zelf invloed op je kans om een woning te reserveren. Dit in tegenstelling tot andere verkoopmethodes zoals bijvoorbeeld toewijzing op basis van inkomen en vermogen of zelfs een blinde loting. Om precies 09.00 uur zullen wij het digitale PreSale loket openen. 

Hoe werkt het PreSale proces:

In het PreSale proces van KOER spelen tijdsvolgorde en het oriëntatiegesprek een grote rol. Zodra het digitale PreSale loket opent op donderdag 9 december 2021 om 09:00 uur is het zaak om zo snel mogelijk de bevestiging van het door jou ingevulde PreSale formulier in te zenden naar woningcoach@vorm.nl

Vanaf maandag 29 november 2021 rond 12:00 uur zal het PreSale formulier beschikbaar komen in jouw persoonlijke woningdossier van KOER. Je kunt dan op je gemak het gehele PreSale formulier alvast invullen en jouw voorkeuren voor jouw favoriete woningen aangeven.  Nadat je het PreSale formulier volledig hebt ingevuld, klik je op verzenden. Nadat je het PreSale formulier hebt verzonden, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging. Deze bevestiging mail je vervolgens op donderdag 9 december om 09.00 uur naar woningcoach@vorm.nl.

Doe je mee met de PreSale van KOER en heb je de bevestiging gemaild, dan zal VORM Sales & Finance op 9 december 2021 in de loop van de ochtend contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek met je in te plannen. De kennismakingsgesprekken zullen online plaatsvinden en starten op dinsdag 14 december 2021 om 09.00 uur. Aan het einde van het kennismakingsgesprek, wanneer een woning in KOER haalbaar en betaalbaar voor jou is, kun je de woning van jouw voorkeur (indien nog beschikbaar) reserveren of je opgeven als voorrangskandidaat voor bij de start van de verkoop. 
 

Plan je oriëntatiegesprek in én krijg een voorsprong!

In de aanloop naar de PreSale is het mogelijk om alvast vrijblijvend en kosteloos een oriëntatiegesprek in te plannen met onze eigen hypotheekdivisie VORM Sales & Finance. In het oriëntatiegesprek kom je namelijk al te weten of wonen in KOER haalbaar en betaalbaar voor je is. Je woonwensen komen aan de orde en ook krijg je alle informatie over de Duurzaamheidshypotheek. Door het oriëntatiegesprek zal het kennismakingsgesprek tijdens de PreSale sneller verlopen en is het van belang om te weten dat het oriëntatiegesprek in de toewijzing mee weegt. Wil je een oriëntatiegesprek inplannen, bel dan naar VORM Sales & Finance op 0186-618777.

Het gehele aankoopproces van KOER kun je via de Aankoopflyer nog eens overzichtelijk nalezen.

 

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in