Online informatiebijeenkomst

Online informatiebijeenkomst

KOER te Rotterdam

Persoonlijk afspreken is door Corona op dit moment helaas even iets lastiger. Gelukkig zijn er andere manieren om met elkaar in contact te blijven. Bijvoorbeeld via een online informatiebijeenkomst. Daarom nodigen wij je met plezier uit voor onze online informatiebijeenkomst van KOER. Tijdens deze bijeenkomst wordt in woord en beeld een presentatie gegeven over het project KOER en het aankoopproces. Zo ben je voor de start van de PreSale welke twee dagen na deze informatiebijeenkomst op donderdag 9 december start, helemaal op de hoogte van het project en de inschrijfprocedure.

Online informatiebijeenkomst KOER:

Dinsdag 7 december 2021 van 20:15 tot 21:15 uur

Duur: circa 30 minuten

In deze online informatiebijeenkomst zullen de projectontwikkelaar van VORM en de makelaars van Ooms en Atta Makelaars je in detail meenemen over de locatie van KOER in Rotterdam en geven ze je uitgebreid informatie over het project zelf en natuurlijk de verschillende woningtypes. Tevens zal er door één van de woningcoaches van VORM Sales & Finance een toelichting worden gegeven op de PreSale Periode en de inschrijfprocedure.

En heb je vragen voor het verkoopteam van KOER? Dan kun je die tijdens de online informatiebijeenkomst gewoon stellen.

Kruip jij op dinsdag 7 december 2021 om 20:15 uur achter jouw computer? In ongeveer een half uur praten wij je helemaal bij over KOER.

Meld je hieraan voor de online informatiebijeenkomst van KOER.

Wanneer je je hebt aangemeld voor de online informatiebijeenkomst, dan sturen wij je vlak vóór aanvang van deze bijeenkomst een e-mail met hierin een link, zodat je hieraan kunt deelnemen.

Graag tot ‘ziens’ op dinsdag 7 december.

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in