KOER
Verkoopproces

Verkoopproces

Lees hieronder over het verkoopproces van KOER.

  • Home
  • Verkoopproces
Op dit moment is dit project
PreSale
KOER is in voorbereiding

In Voorbereiding

25 Januari 2021
KOER is in PreSale

Start PreSale

09 December 2021
KOER is in verkoop

Start Verkoop

05 Februari 2022

KOER is nu in PreSale, maar hoe werkt dit proces precies:

De PreSale van KOER is op donderdag 9 december 2021 gestart. In deze PreSale kun je je middels het PreSale formulier inschrijven voor jouw favoriete woning in KOER. 

Het PreSale formulier kun je terugvinden in jouw persoonlijke woningdossier van KOER. Het PreSale formulier staat in het woningdossier onder Informatie - Enquêtes. In je persoonlijke woningdossier kun je het gehele PreSale formulier invullen en je voorkeuren voor jouw favoriete woningen in KOER aangeven. 

Maar hoe kom je in het woningdossier? Nadat je het interesseformulier op de website hebt ingevuld, ontvang je een e-mail van HomeDNA met daarin de inloggegevens voor jouw persoonlijke woningdossier.

Doe je mee met de PreSale van KOER en heb je het door jou ingevulde PreSale formulier verstuurd, dan zal één van de woningcoaches contact met je opnemen over je inschrijving voor de PreSale en mogelijk direct een afspraak met je inplannen voor het kennismakingsgesprek. De kennismakingsgesprekken zullen online plaatsvinden. Aan het einde van het kennismakingsgesprek, wanneer een woning in KOER haalbaar en betaalbaar voor jou is, kun je de woning van jouw voorkeur (indien nog beschikbaar) reserveren of je opgeven als voorrangskandidaat voor bij de start van de verkoop in januari 2022.

Liever eerst even telefonisch contact met één van de woningcoaches? Bel dan met 0186-618777 en vraag naar Enny, Priscilla of Sandra. Zij helpen je graag verder met al je vragen over KOER.

De PreSale periode van KOER eindigt op vrijdag 4 februari 2022. Op zaterdag 5 februari 2022 gaan wij in verkoop met de nog beschikbare woningen vanuit de PreSale.

Elke dag genieten van een groenrijke omgeving, wonen in een lekker ruim huis en je tegelijkertijd dichtbij de stad vestigen?