Kombuis

Kombuis

Alle 30 woningen die in Kombuis te Papendrecht komen zijn verkocht.

 

Schitterende locatie in Papendrecht

In de wijk Oostpolder, aan de straat Kombuis, komt op de plek van de tijdelijke MCD-supermarkt het nieuwbouwplan Kombuis. Een plek vlakbij het centrum van Papendrecht en twee stappen verwijderd van de natuurlijke omgeving en het Oostpolderpark. Je woont hier heerlijk aan het water met een school, kinderopvang, speelplaatsen en alle voorzieningen om de hoek.

In Kombuis komen 2 vrijstaande woningen, 14 tweeonder-één-kapwoningen en 14 herenhuizen met een heerlijke ruime tuin aan het water. Je hebt hier zelfs de mogelijkheid om hier je eigen vlonder te creëren.

Bekijk locatie
Duurzaamheidshypotheek

Rekenvoorbeelden

Jeroen en Lieke

Starters

Jeroen en Lieke willen graag in een groot Herenhuis wonen en hebben bouwnummer 7 in Kombuis op het oog.

Ron en Famke

Doorstromers

Ook Ron en Famke willen in Kombuis gaan wonen. Zij hebben Hoekherenhuis bouwnummer 19 op het oog, een enorm ruime woning van € 574.000,-.

De woningen

Aanbod Kombuis

Het project Kombuis bestaat uit 30 slimme, energieneutrale koopwoningen op een privacybiedend, rustig kindvriendelijk wooneiland, waar de auto te gast is. De kleurrijke vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en herenhuizen bieden een hoogwaardige woonbeleving met aan het water grenzende achtertuinen. Deze diepe tuinen lopen als het ware door in het water waar karakteristieke rietkragen groeien. De klassieke jaren 30-stijl van de woningen met hun grote dakoverstekken en bijzondere details staat in prachtig contrast met het gebruik van hypermoderne bouwmaterialen en de efficiënte, royale indeling van de woningen. Hier is het heerlijk thuiskomen!

Je koopt in Kombuis een complete, rijk uitgeruste woning, die je naar believen ook nog kunt uitbreiden en aanpassen aan je eigen woonwensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vlonder aan het water of een uitbouw aan de achterzijde van je woning. En... je woning is in basis al slim uitgerust. Met je smartphone, tablet of zelfs je stem kun je alles bedienen.

Bekijk de woningen
Het DNA

Wat is het DNA van Kombuis

In de Papendrechtse Oostpolder wordt binnenkort begonnen aan de bouw van het laatste stukje van de kindvriendelijke wijk Oosteind. Dit intieme wooneiland met 30 woningen is vernoemd naar de gelijknamige straat Kombuis en wordt een gezellig dorps buurtje dat volledig is omringd door water.

Eerste overeenkomsten getekend!

Bijzonder nieuws! Vorige week hebben de eerste kopers de Koop- en Aannemingsovereenkomst voor hun nieuwe woning in Kombuis getekend. Gefeliciteerd!

De aankomende weken zullen er nog meer overeenkomsten getekend gaan worden, maar wil jij ook graag nog wonen in Kombuis? Bekijk dan hier de beschikbaarheid van de woningen.

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Daniëlle Schuller

Daniëlle Schuller

VORM Sales & Finance
Dorith Kools

Dorith Kools

Makelaar
Mark Meerkerk

Mark Meerkerk

Makelaar

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in