Kombuis

Kombuis

Nu in Verkoop, de 30 slimme en energieneutrale woningen in Kombuis te Papendrecht. In Kombuis woon je heerlijk aan het water! Heb je interesse in een woning in Kombuis? Dan kun je je hier aanmelden. Nadat je jezelf hebt aangemeld zal Waltmann Makelaars contact met je opnemen om een afspraak in te plannen voor een verkoopgesprek.

Kom langs tijdens het Verkoopevent op zaterdag 10 oktober 2020 van 11:00 tot 13:00 uur op de toekomstige bouwlocatie van Kombuis.  Tijdens het Verkoopevent kun je op de toekomstige bouwlocatie van Kombuis komen kijken en zullen wij een aantal van de nog beschikbare woningen hebben uitzetten, zodat je de grote van deze woningen en de tuinen aan het water alvast kunt ervaren.

Let op: In verband met de geldende Coronamaatregelen is er beperkt ruimte per tijdsslot dus wacht niet te lang met aanmelden! Aanmelden voor het verkoopevent kan hier!

Schitterende locatie in Papendrecht

In de wijk Oostpolder, aan de straat Kombuis, komt op de plek van de tijdelijke MCD-supermarkt het nieuwbouwplan Kombuis. Een plek vlakbij het centrum van Papendrecht en twee stappen verwijderd van de natuurlijke omgeving en het Oostpolderpark. Je woont hier heerlijk aan het water met een school, kinderopvang, speelplaatsen en alle voorzieningen om de hoek.

In Kombuis komen 2 vrijstaande woningen, 14 tweeonder-één-kapwoningen en 14 herenhuizen met een heerlijke ruime tuin aan het water. Je hebt hier zelfs de mogelijkheid om hier je eigen vlonder te creëren.

Bekijk locatie
Duurzaamheidshypotheek

Rekenvoorbeelden

Jeroen en Lieke

Starters

Jeroen en Lieke willen graag in een groot Herenhuis wonen en hebben bouwnummer 7 in Kombuis op het oog.

Ron en Famke

Doorstromers

Ook Ron en Famke willen in Kombuis gaan wonen. Zij hebben Hoekherenhuis bouwnummer 19 op het oog, een enorm ruime woning van € 574.000,-.

De woningen

Aanbod Kombuis

Het project Kombuis bestaat uit 30 slimme, energieneutrale koopwoningen op een privacybiedend, rustig kindvriendelijk wooneiland, waar de auto te gast is. De kleurrijke vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en herenhuizen bieden een hoogwaardige woonbeleving met aan het water grenzende achtertuinen. Deze diepe tuinen lopen als het ware door in het water waar karakteristieke rietkragen groeien. De klassieke jaren 30-stijl van de woningen met hun grote dakoverstekken en bijzondere details staat in prachtig contrast met het gebruik van hypermoderne bouwmaterialen en de efficiënte, royale indeling van de woningen. Hier is het heerlijk thuiskomen!

Je koopt in Kombuis een complete, rijk uitgeruste woning, die je naar believen ook nog kunt uitbreiden en aanpassen aan je eigen woonwensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vlonder aan het water of een uitbouw aan de achterzijde van je woning. En... je woning is in basis al slim uitgerust. Met je smartphone, tablet of zelfs je stem kun je alles bedienen.

Bekijk de woningen

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Dorith Kools

Dorith Kools

Makelaar
Mark Meerkerk

Mark Meerkerk

Makelaar
Daniëlle Schuller

Daniëlle Schuller

VORM Sales & Finance

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in