Villa appartementen

Waterkanten Villa Appartementen

DE BOUW GAAT STARTEN IN NOVEMBER 2017 EN DE OPLEVERING IS GEPLAND IN HET EERSTE KWARTAAL VAN 2019.

NOG 3 RUIME APPARTEMENTEN TE KOOP:

* TYPE AVONDDAUW, Bouwnummers 21 & 24. Beide appartementen zijn zeer ruim en hebben een oppervlakte van maar liefst 131 m2 en zijn in basis al ingedeeld als 4-kamerappartement. De vrij-op-naam-prijs van bouwnummer 21 is € 467.900,- en de vrij-op-naam-prijs van bouwnummer 24 is € 465.900,-

* TYPE MORGENSTOND, Bouwnummer 40. Dit extra grote 5-kamerappartement heeft een grootte van circa 184 m2. De vrij-op-naam-prijs van bouwnummer 40 is € 761.900,-


DE VILLA APPARTEMENTEN
Aan de Ringvaart in Lisse worden 2 appartementenblokken ontwikkeld. De gebouwen maken onderdeel uit van de stedelijke ontwikkeling ‘de Waterkanten’ in Lisse.
Het eerste gebouw dat in verkoop zal gaan is het meest zuidelijk gelegen en omvat 20 luxe villa appartementen. Het gebouw bestaat uit 5 woonlagen bovenop een deels verdiepte stallingsgarage. Alle appartementen beschikken over een zeer ruim balkon met voldoende mogelijkheden om van de zon en het uitzicht te kunnen genieten.
Op de bovenste laag bevinden zich 2 prachtige penthouses met uitzicht op de ringvaart.
De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en zullen een luxe uitstraling krijgen.

Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Locatie

Annemiek Romeyn | Vorm
Verkoopmanager
Annemiek Romeyn | Vorm
Chantal Lefeber | Vormhuis
Verkoopmanager
Chantal Lefeber | Vormhuis

Woningtypen