Header Lof Erasmusveld

Project status: In voorbereiding

LOF ERASMUSVELD

LOF ERASMUSVELD

Binnenkort in verkoop!

LOF
Op het voormalige volkstuinencomplex Vlietlust in de prachtige wijk Erasmusveld tussen de Martinus Nijhoffweg en de Erasmusweg zal een compleet nieuwe wijk worden gerealiseerd, genaamd LOF. De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving. De wijk wordt in samenwerking met de gemeente Den Haag voorzien van een ecologisch lint waardoor u zich waant in een groen omgeven nieuwbouw wijk volop mogelijkheden voor jonge kinderen om te spelen.

Woningen in LOF
In LOF komen circa 100 prachtige eengezinswoningen in diverse types en woningbreedtes, van 5,10 meter tot wel 7,30 meter. Tevens zullen er circa 38 appartementen worden gerealiseerd. De wijk Erasmusveld kenmerkt zich door duurzaamheid. Binnen LOF uit zich dat in zéér energiezuinige woningen en aandacht voor de natuur. Er is binnen de wijk veel aandacht besteed aan het creëren van een veilige leefomgeving op het gebied van verkeer, zowel voor de fietser als voor de voetganger! Uiteraard zijn er ook voldoende parkeerplaatsen voor auto’s.

Het woonprogramma van LOF bestaat uit:
De nieuwe verkaveling/stedenbouwkundige situatie is nog niet definitief, maar daar zijn we druk mee bezig. De volgende woningtypen willen we gaan realiseren in LOF:

  • 62 grote geschakelde eengezinswoningen in “2 verschillende stijlen”, met een breedte van 5,1 meter. Deze woningen bestaan uit twee woonlagen en een kap;
  • 36 extra brede geschakelde eengezinswoningen in “Oud-Hollandsche Stijl”, met een breedte van 5,4 meter. Deze woningen bestaan uit twee woonlagen en een kap;
  • 4 extra ruime geschakelde twee-onder-één-kapwoningen in “Oud-Hollandsche Stijl”, met een breedte van maar liefst 7,30 meter. Deze woningen bestaan uit twee woonlagen en een kap.
Vanzelfsprekend zijn er bij de meeste woningen diverse uitbreidingsopties en indelingsvarianten mogelijk.

De Prijzen
De prijzen van de woningen kunnen in deze fase nog niet worden vastgesteld en zijn daarom nog niet bekend.

Duurzaamheid
Omdat de woningen in LOF zéér duurzaam en energiezuinig gebouwd worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.

Planning
De start van de verkoop voor LOF staat gepland voor eind 2019 en de start bouw staat gepland in 2020.
 
Interesse
Kan je niet wachten en wil je op de hoogte gehouden worden van alle ins&outs van dit plan, schrijf je dan vrijblijvend in via het interesseformulier op deze site.

Locatie LOF ERASMUSVELD

Esther Olsthoorn
Esther Olsthoorn