LOF ERASMUSVELD

LOF ERASMUSVELD

Eindelijk is het zo ver, LOF komt er aan!

In LOF komen circa 100 prachtige eengezinswoningen in diverse types en woningbreedtes, van 5,10 meter tot wel 7,30 meter. Tevens zullen er circa 40 beneden- bovenwoningen worden gerealiseerd, dit zijn huurwoningen die onderdeel zullen uitmaken van de 1e fase. De wijk Erasmusveld kenmerkt zich door duurzaamheid. Binnen LOF uit zich dat in zéér energiezuinige woningen en aandacht voor de natuur met een naastgelegen te realiseren nieuw ecolint/park! Er is binnen de wijk veel aandacht besteed aan het creëren van een veilige leefomgeving op het gebied van verkeer, zowel voor de fietser als voor de voetganger! Uiteraard zijn er ook voldoende parkeerplaatsen voor auto’s.

De v.o.n. prijzen zijn op dit moment nog niet vastgesteld maar die zullen we zo snel mogelijk bekend gaan maken.

Heb je interesse in wonen in LOF? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

LOF Erasmusveld

De locatie en de woningdiversiteit maakt het plan uniek en creëert een mix van nieuwbouw in een volwassen levendige woonomgeving. De wijk wordt in samenwerking met de gemeente Den Haag voorzien van een ecologisch lint waardoor u zich waant in een groen omgeven nieuwbouwwijk volop mogelijkheden voor jonge kinderen om te spelen.

Bekijk locatie
Duurzaamheidshypotheek

Rekenvoorbeelden

Leslie en Sabrina

Starters

Leslie en Sabrina huren al 10 jaar. Zij hebben een appartement van € 370.000,- op het oog.

Farid en Soraya

Doorstromers

Ook Farid en Soraya willen in LOF ERASMUSVELD gaan wonen. Zij hebben een appartement van € 420.000,- op het oog.

Peter en Annelies

Latere leeftijd

Peter en Annelies zijn al wat ouder en de kinderen zijn de deur uit. Ze hebben een fijn penthouse van € 600.000,- op het oog.

De woningen

Aanbod LOF Erasmusveld

In LOF komen circa 100 prachtige eengezinswoningen in diverse types en woningbreedtes, van 5,10 meter tot wel 7,30 meter. Tevens zullen er circa 40 beneden- bovenwoningen worden gerealiseerd. De wijk Erasmusveld kenmerkt zich door duurzaamheid. Binnen LOF uit zich dat in zéér energiezuinige woningen en aandacht voor de natuur. Er is binnen de wijk veel aandacht besteed aan het creëren van een veilige leefomgeving op het gebied van verkeer, zowel voor de fietser als voor de voetganger! Uiteraard zijn er ook voldoende parkeerplaatsen voor auto’s.

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Esther Olsthoorn

Esther Olsthoorn

Makelaar

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in