VORM daagt je uit_Mijneerstebaan

Je eerste echte baan? VORM daagt je uit!

Steek jij graag de handen uit de mouwen om samen met ons ongeveer 3.000 woningen per jaar te bouwen? Heb je een VMBO- of MBO-diploma en werk je graag bij een van de meest vernieuwende bouwers van Nederland? Dan is VORM het ideale bedrijf om je loopbaan in de bouw te beginnen. Naast een goed salaris krijg je van ons ook nog eens volop kansen om ervaring op te doen en verder te leren.

Solliciteer nu op één van onderstaande functies en ga direct aan de slag bij VORM. 

Een elektrakast maken en alle bouwliften onderhouden? Een accuboormachine repareren? Alles leren over elektrotechniek in de bouw? VORM daagt je uit!

Lees meer »

Jij maakt je niet druk over het storten van 2.760m3 beton? Jij ondervindt geen stress bij de productie van 24 woningen in 25 weken? VORM daagt je uit!

Lees meer >>

Eindelijk, je hebt je MBO-diploma in de richting Bouw en Techniek op zak. En nu lekker aan het werk, natuurlijk. Of denk je er toch ook aan om naast je baan een HBO studie te gaan volgen? VORM Daagt je uit!

Lees meer >>

Kom je net van het VMBO- of MBO en twijfel je nog over een carrière in de bouw of bij VORM. Kom langs voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek. Dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

Lees meer >>

 

Alle voordelen op een rij:

  • MBO-diploma op zak en meteen aan de slag
  • Werken en studeren combineren
  • Leer 150 man aansturen op de bouwplaats