Nieuw Amsterdams Wonen
Locatie

Omgeving Nieuw Amsterdams Wonen

Drijvend hout, zover het oog reikt. Waar ooit de timmerlui van de scheepswerven aan hun werkbank stonden te schuren en schippers van reusachtige Scandinavische zeeschepen hun grote stammen hout losten, komt nu een nieuwe Amsterdamse woonwijk: Amsterdam Houthaven. Aan het water, bij een park en dicht bij het centrum. Waar alles draait om luxe, ruimte en comfort. In de karakteristieke stadse sfeer die Amsterdam zo eigen maakt.

Nieuw Amsterdams Wonen is nieuwbouw op een echt Amsterdamse plek. Aan het IJ, gebouwd in die typische Amsterdamse School-stijl en op het duurzame Revaleiland. Een weergaloze woonplek - op loop- en fietsafstand van het centrum - voor iedereen die Amsterdam omarmt.

Het Revaleiland leeft. Met zijn grote kades is er genoeg plek om te spelen, voor de deur te genieten van een wijntje met de buren en om boten te spotten. Je geniet hier van alle voordelen die nieuwbouw met zich mee brengt. Terwijl de plek en de architectuur je het gevoel geven al vele decennia er te staan. Dat is thuiskomen; dat is Nieuw Amsterdams Wonen.

Bereken je reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • Openbaar vervoer OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

De situatie

Een prachtige locatie aan het IJ

De koopwoningen hebben ieder een eigen berging in de parkeergarage. Tevens zijn er 89 parkeerplaatsen beschikbaar in de garage op -2 voor de koopwoningen. Op de begane grond bevinden zich de voordeuren van de patio- en stadswoningen. Deze woningen hebben een eigen voordeur direct aan de straat. De hoger gelegen woningen zijn te bereiken via de vele liften en trappenhuizen, zodat er weinig voordeuren aan één gemeenschappelijke lift en trappenhuis liggen.

De verborgen parels - patiowoningen en de stadswoningen - maken wonen tot een waar avontuur. Elke verdieping heeft een andere functie en biedt nieuwe woonmogelijkheden. In de appartementen geniet je van het eiland met al zijn charme en kom tot rust op de eigen verdieping. Of strijk neer in één van de penthouses na een dag werken en geniet van het weidse panorama dat iedere dag anders kleurt.

Bekijk de woningen

Eigentijds, maar wel met luxe en comfort.

Wij staan voor je klaar

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Hallie & Van Klooster Makelaardij

Hallie & Van Klooster Makelaardij

Makelaar
Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.

Makelaar

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in