New Roots

Locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum

Op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum ter hoogte van de Laan van Moskou en de Zagrebstraat komt New Roots. Met New Roots creëren we een nieuwe, mooie, duurzame en vitale woonomgeving in Leidsche Rijn. News Roots krijgt een eigen binnentuin met een eigen karakter. Hier creëren we een ontspannen en rustige sfeer, waar groen en ontmoeten centraal staan.

New Roots komt dus op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee u op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent u via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Bekijk locatie
De woningen

Aanbod New Roots

Binnen New Roots is een grote diversiteit aan woningtypen ontworpen om zo een breed publiek aan te spreken. Zo ontstaat er namelijk een nieuwe diverse buurt. De verwachting is dat er ca. 207 koopwoningen worden gerealiseerd in New Roots.

Denk bij de verschillende woningtypes aan:

  • Studio’s van ca. 30 tot 35 m2;
  • Appartementen van ca. 40 tot 65 m2;
  • Benedenwoningen van ca. 75 tot 120 m2;
  • Bovenwoningen van ca. 65 tot 75 m2;
  • Stadswoningen van ca. 135 tot 195 m2;
  • Poortwoningen van ca. 75 m2;

Heb je interesse in wonen in één van deze woningen in New Roots? Schrijf je dan hier!

 

Het DNA

Wat is het DNA van New Roots te Utrecht

Lees meer over deze fantastische plek in Utrecht

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in