New Roots - Villa Apartments

New Roots - Villa Apartments

Met trots presenteren wij je ons plan voor New Roots - Villa Apartments in Utrecht, een fantastisch project in ontwikkeling in Leidsche Rijn Centrum. Bekijk op deze website de locatie, de eerste conceptbeelden en het gevoel bij New Roots - Villa Apartments. De komende maanden zal deze website verder gevuld worden met meer informatie.

Heb je interesse in wonen in New Roots - Villa Apartments? Schrijf je dan hier in en wij zullen je middels verschillende nieuwsbrieven op de hoogte houden van het nieuws en de ontwikkelingen rondom dit project.

In New Roots komen ook nog ca. 207 woningen in verschillende woningtypes, hiervoor hebben we een aparte website gemaakt. Heb je belangstelling in één van deze woningen in New Roots kijken dan even hier!

Schitterende locatie in Utrecht

Op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum ter hoogte van de Laan van Moskou en de Oude Vleutenseweg komen de New Roots - Villa Apartments. Met New Roots - Villa Apartments creëren we een nieuwe, mooie, duurzame en vitale woonomgeving in Leidsche Rijn. Wonen in New Roots Villa Apartments is heerlijk wonen in een groen omgeving aan het water.

De Villa Apartments van New Roots komen dus op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee u op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent u via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Bekijk locatie
De appartementen

Het aanbod:

In New Roots - Villa Apartments komen 13 prachtige en zeer ruime woningen verdeeld over twee verschillende blokken welke beide gelegen zijn aan het water. In het ene blok komen naar verwachting zes Villa Apartments met een woonoppervlakte van ca. 130 m2 tot ca. 270 m2 en in het andere blok komen naar verwachting zeven Villa Apartments met een woonoppervlakte van ca. 110 m2 tot 230 m2. Uiteraard krijgen alle Villa Apartments ook nog eens een prachtige buitenruimte.

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in