23 mei: informatieavond fase 3 BernissePark in Zuidland
7 mei 2018

23 mei: informatieavond fase 3 BernissePark in Zuidland

Na de succesvolle verkoop van de eerste twee fases komt nu fase 3 van nieuwbouwproject BernissePark in Zuidland eraan. Op woensdag 23 mei is er een informatieavond over deze nieuwe fase in Hotel & Grand-café Blessing aan de Ring 24 in Zuidland. Je bent daar welkom van 19.00 tot 20.30 uur. Fase 3 krijgt 32 eengezinswoningen (16 koopwoningen en 16 vrije sector huurwoningen) en zes twee-onder-één-kap woningen. De woningtypen zijn hetzelde als in de fases 1 en 2.

Volop woonruimte in BernissePark
De eengezinswoningen (type Koetsier) zijn met 133 vierkante meter zéér ruim. Met drie slaapkamers op de eerste verdieping, een vrij indeelbare zolder, een fijne tuin en standaard een berging in die tuin heb je ruimte genoeg. Ook de twee-onder-één-kap woningen (type Lombardier) worden bijzonder riant: maar liefst 178 vierkante meter. Het gaat om drielaagse woningen, met een royale woonkamer met open keuken, standaard vier slaapkamers op de eerste verdieping, en een grote en vrij indeelbare zolder. Je kunt bovendien kiezen voor een aangebouwde garage. 

BernissePark: ruimte voor eigen woonwensen
Of je nu een eengezinswoning of een twee-onder-één-kapwoning koopt, je hebt straks volop de mogelijkheid om je huis naar eigen voorkeur aan te passen en uit te breiden. Bijvoorbeeld met een andere indeling of een mooie uitbouw.

Informatie over prijslijsten, inschrijfprocedure en financieringsmogelijkheden
Tijdens de informatieavond krijg je alle beschikbare informatie over het project, de koopwoningen, de prijzen en de inschrijfprocedure. Het team van VORM Finance is daarnaast aanwezig voor het beantwoorden van je vragen over de financieringsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de duurzaamheidshypotheek. Informatie over de huurwoningen volgt op een later tijdstip. Het is de bedoeling dat de bouw van fase 3 in december (2018) start. Fase 1 is al in aanbouw, de bouw van fase 2 start begin juni. De informatieavond wordt georganiseerd door Propand B.V. en VORM 6D Wonen B.V. 

Rustig dorp, veel voorzieningen
Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Behalve de brede school, die pal naast BernissePark ligt, vind je in Zuidland diverse speelplekken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal en diverse sportverenigingen. Er is ook een openlucht zwembad. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte recreatiegebied Bernisse. En je kinderen kunnen straks om de hoek naar de kinderopvang of naar school. Kortom: voor elk wat wils. En werk je in de grote stad ... Rotterdam ligt op ongeveer een halfuur met de auto.

Informatieavond fase 3 BernissePark: woensdag 23 mei (19.00-20.30 uur), Hotel & Café-restaurant Blessing (Ring 24, Zuidland).
www.vorm.nl/bernissepark
www.funda.nl (voor informatie over de huurwoningen).
0181-619888 (Toussaint + Van Wijk woning- en bedrijfsmakelaardij).