5 smakelijke hotspots in de buurt van Park Avenue !
5 december 2019

5 smakelijke hotspots in de buurt van Park Avenue !

Park Avenue ligt in hartje Utrecht Leidsche Rijn en dat betekent wonen op loopafstand van een aantal leuke plekjes om gezellig te lunchen, te dineren of een drankje te doen. Speciaal voor jullie hebben we 5 leuke hotspots geselecteerd in de buurt van Park Avenue. Ken jij ze al?

1.       Drink de lekkerste koffies bij 30ml

Bij 30ml ligt de focus op het maken van de lekkerste koffies en dat begint met de perfect gebrande koffiebonen. Dé plek voor de echte koffiefanaat, 30ml is namelijk expert in koffie branden. Daarnaast hebben ze ook een uitgebreide lunch- en borrelkaart met goede wijnen en bieren en versgemaakte lekkernijen.

2.      Bagel & Beans fan?

Dan kun jij je geluk niet op, want op slechts 5 minuten lopen zit jouw favoriete bagelzaak! Van koffie, thee en belegde bagels tot verse sapjes en salades, je vindt het hier allemaal. Ze zijn voortdurend op zoek naar inspirerende en bijzondere producten en ingrediënten om jou te blijven verrassen.

3.       Ervaar de Syrische keuken bij restaurant Mezze bij de Baai?

Restaurant Mezze bij de Baai is een restaurant met ‘authentieke Syrische keuken. Ze bieden diverse en traditioneel bereide Syrische gerechtjes en bijvoorbeeld ook een proeverij. Erg leuk om eens kennis te maken met deze bijzondere keuken! En dat nog geen 3 minuten lopen van Park Avenue!

4.       Ontdek het wijkrestaurant Het Venster

Sinds kort te vinden op het Berlijnplein. Venster, restaurant, buurtkantine, wijkrestaurant of iets ertussenin. In ieder geval een erg origineel concept om gezellig te lunchen of dineren. Laat je overigens niet misleiden door de naam, want de kwaliteit van het eten is top!  

5.       Wijnen, bezoek wijnbar Most ?

Vind jij het heerlijk om deze donkere dagen lekker buiten de deur te borrelen? Dan is Wijnbar Most een absolute aanrader! Ze hebben meer dan 100 wijnen per glas, voor het gemak onderverdeeld in diverse smaakprofielen en adviseren je met liefde over de diverse wijnen. Ook voor het diner kun je hier terecht.

 

 

*afgebeelde foto is Wijnbar Most