5 x gezellig eten op loopafstand van Casimir
12 februari 2020

5 x gezellig eten op loopafstand van Casimir

Een van de belangrijkste dingen aan een nieuwe woning is de locatie, daarom hebben we uitgezocht waar je lekker kan eten en drinken. Al deze locaties zijn binnen 10 minuten lopen van Casimir!

1# Mandarin Palace

Hou je van de Oosterse keuken en goede wijn? Dan zit je hier goed! Mandarin Palace werkt uitsluitend met eerste klas ingrediënten. De chef laat zich inspireren door de ingrediënten en de technieken van de Aziatische keuken. Ze zijn constant bezig met het bedenken van nieuwe creaties en dat willen ze graag met je delen. Bij Mandarin Palace komen de authentieke en vernieuwde gerechten bij elkaar.

2# La Tavola Ristorante

La Tavola houdt van (h)eerlijk. Heerlijk biologisch authentiek Italiaans eten en eerlijke dagverse ingrediënten. Ze hebben verschillende arrangementen voor bijvoorbeeld vergaderingen of kinderfeestjes.

3# Michel Boulangerie & Pasterie

Je kunt bij ze terecht voor Franse producten van uitstekende kwaliteit gemaakt op traditionele manier. Alle meelsoorten zijn biologisch, en voor de salades, soepen en broodjes gebruiken ze seizoensproducten. Je kunt er heerlijk ontbijten of lunchen. Boulangerie Michel is dé Franse bakkerij in de regio Den Haag. 

4# Seafoodbar Vigo

Bij Vigo Seafoodbar werken ze uitsluitend met dagverse producten van de beste kwaliteit. Dat betekent onbewerkt, zonder toevoegingen en waar mogelijk biologisch, fair trade en een transparante en verantwoorde herkomst van de producten. Alles wordt op ambachtelijke wijze verwerkt. Zin in kreeft? Elke dinsdag hebben ze een speciaal kreeft menu.

5# Café Franklin 

Café Franklin is een gezellig en stoer eetcafé met fijne speciaalbiertjes.  Het interieur omschrijft zich het beste als; warm, robuust en stoer door het vele gebruik van hout en staal. De tafeltjes staan dicht naast elkaar dus je moet niet bang zijn om elkaars gesprek te horen én misschien raak je ook wel in gesprek met nieuwe mensen. Hierdoor zie je ook de gerechten van je buren op tafel staan en bestel je daardoor misschien iets anders dan je in eerste instantie van plan was.

Wat is jouw favoriete plek in de buurt van Casimir?