50 PROCENT VAN DE WONINGEN IS GERESERVEERD
13 november 2019

50 PROCENT VAN DE WONINGEN IS GERESERVEERD

Na de drukbezochte Pre-sale op 31 oktober jl. is reeds 50% van de woningen gereserveerd!  De Voorverkoop gaat enorm hard, dus wees er snel bij.

Op 5 november jl. is VORM Sales & Finance begonnen met de eerste Kennismakingsgesprekken. Er staan nog diverse gesprekken gepland. Op de homepage is te zien welke woningen op dit moment nog beschikbaar zijn. 

Als je interesse hebt in een woning in de Staatsliedenbuurt fase 3, dan raden we je aan het formulier op de website in te vullen of contact op te nemen met VORM Sales en Finance of Alblasserwaard makelaars. Met dit formulier vraag je een Kennismakingsgesprek aan bij VORM Sales & Finance, onze divisie verkoop. Tijdens het Kennismakingsgesprek wordt bekeken of wonen in de Staatsliedenbuurt fase 3 haalbaar en betaalbaar is voor jou. Indien het haalbaar is, kun je de woning van jouw keuze reserveren of kun je voorrangskandidaat worden.

Vragen?
Heb je vragen over de Staatsliedenbuurt fase 3 of over het aankoopproces, dan kun je  bellen met VORM Sales & Finance (0186-618777) of de makelaar Alblasserwaard makelaars (0184-670733).