75 PROCENT VAN DE WONINGEN IN FASE 1A IS GERESERVEERD
6 februari 2020

75 PROCENT VAN DE WONINGEN IN FASE 1A IS GERESERVEERD

Na de drukbezochte PreSale op 31 januari jl. is reeds 75% van de woningen gereserveerd! De Voorverkoop gaat enorm hard, dus wees er snel bij.

Op 4 februari jl. is VORM Sales & Finance begonnen met de eerste kennismakingsgesprekken. Er staan nog diverse gesprekken gepland. Op de website is te zien welke woningen in fase 1a op dit moment nog beschikbaar zijn. 

Als je interesse hebt in een woning in Het Ambacht fase 1a te Mijnsheerenland dan raden we je aan het formulier op de website in te vullen of contact op te nemen met VORM Sales en Finance . Met dit formulier vraag je een kennismakingsgesprek aan bij VORM Sales & Finance, onze divisie verkoop. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt bekeken of wonen in Het Ambacht haalbaar en betaalbaar is voor jou. Indien het haalbaar is, kun je de woning van jouw keuze reserveren of kun je voorrangskandidaat worden.

Vragen?
Heb je vragen over Het Ambacht fase 1a of over het aankoopproces, dan kun je bellen met VORM Sales & Finance (0186-618777) of de makelaar Vrieling Makelaars (0186-602502).