Aak - 16 juni in PreSale!
14 juni 2021

Aak - 16 juni in PreSale!

Woensdag 16 juni 2021, start de PreSale van Aak. Door middel van de PreSale heb je als geïnteresseerde zelf invloed op je kans om een woning te reserveren. Dit in tegenstelling tot andere methodes zoals toewijzing op basis van inkomen en vermogen of een blinde loting. Om precies 09.00 uur openen wij het digitale PreSale loket. In ons proces speelt tijdsvolgorde een grote rol. Zodra het digitale PreSale loket opent is het zaak om zo snel mogelijk de bevestiging van het door jou ingevulde PreSale formulier in te zenden naar woningcoach@vorm.nl. Doe dat niet voor 09.00 uur. Bevestigingen van de PreSale formulieren die voor 09.00 uur binnenkomen nemen we niet in behandeling, dat zou oneerlijk zijn.  

Het PreSale formulier kun je terug vinden bij: Informatie - Enquêtes in je persoonlijke woningdossier van Aak. In je persoonlijke woningdossier kun je dus vanaf nu op je gemak het gehele PreSale formulier invullen en je voorkeuren voor je favoriete woningen aangeven. Nadat je het PreSale formulier volledig hebt ingevuld, klik je op verzenden. Nadat je het PreSale formulier hebt verzonden, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging. Deze bevestiging mail je vervolgens op woensdag 16 juni 2021 om 09.00 uur naar woningcoach@vorm.nl.

Eén van de VORM woningcoaches zal binnenkort alvast contact met je opnemen om het door jou ingevulde PreSale formulier te bespreken én om alvast het project en al je overige vragen met je door te nemen. 

Doe je mee met de PreSale en heb je de bevestiging gemaild, dan zal VORM Sales & Finance na 16 juni 09.00 uur 's-ochtends contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek met je in te plannen. De kennismakingsgesprekken zullen online plaatsvinden en starten op maandag 21 juni 2021 om 09.00 uur. Aan het einde van het kennismakingsgesprek, wanneer een woning in Aak haalbaar en betaalbaar voor jou is, kun je de woning reserveren of je opgeven als voorrangskandidaat.

 

Lees hier het volledige verkoopproces