AL RUIM 60 PROCENT VAN DE WONINGEN IS GERESERVEERD
16 september 2020

AL RUIM 60 PROCENT VAN DE WONINGEN IS GERESERVEERD

Na de start van de PreSale op donderdag 3 september jl. is reeds ruim 60% van de woningen gereserveerd!  De Voorverkoop gaat enorm hard, dus wees er snel bij.

Op dinsdag 8 september jl. is VORM Sales & Finance begonnen met de eerste kennismakingsgesprekken. Er staan nog diverse gesprekken gepland. Op de homepage is te zien welke woningen op dit moment nog beschikbaar zijn. 

Als je interesse hebt in een woning in Kombuis te Papendrecht, dan raden we je aan het PreSalefomulier in je Woningdossier in te vullen of direct contact op te nemen met VORM Sales en Finance. Met dit formulier vraag je een kennismakingsgesprek aan bij VORM Sales & Finance, onze divisie verkoop. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt bekeken of wonen in Kombuis haalbaar en betaalbaar is voor jou. Indien het haalbaar is, kun je de woning van jouw keuze reserveren of kun je voorrangskandidaat worden.

Vragen?
Heb je vragen over Kombuis of over het aankoopproces, dan kun je  bellen met VORM Sales & Finance (0186-618777) en vraag naar één van de VORM Woningcoaches.