Ams. Harbour
16 januari 2020

Ams. Harbour

Eigenzinnig

BOLD valt op. De naam verwijst niet voor niets naar de typografische accentuering waarmee vetgedrukte lettervormen contrasteren met de omliggende tekst. BOLD staat bovendien voor de eigenschap van lef en moed. Voor eigenzinnigheid, uitspreken waar je voor staat en de bereidheid om risico’s te nemen. Dat doet BOLD met zijn gevel van zonnepanelen. Een statement waar straks niemand omheen kan.

Bouwnummer 6 Ams. Harbour

Wanneer u goed luistert, hoort u in de verte een scheepshoorn op het ij. De haven van Amsterdam wordt na een koude nacht langzaam wakker. U draait zich nog even om en geniet van de aangename binnentemperatuur, opgewekt door de duurzame warmtebronnen in dit markante en ultramoderne gebouw. In de ruime walk-in closet hangt uw schone kleding klaar. Gisteren thuisbezorgd via de gebouwservice +james. De automatische gordijnen openen zich… tijd om op te staan en om u te laven aan de luxe van een eigen sky villa in BOLD Amsterdam.

Professional gym

U werkt hard en heeft een druk bestaan. Om in optimale conditie te blijven, heeft BOLD Amsterdam een hoogwaardige sportschool ingericht. Splinternieuwe trainingsapparaten en -methodieken helpen u om gezond en fit te blijven.

Welness & sauna

Niets zo fijn om na een drukke dag of het sporten te genieten van een ontspannende bezoek aan de sauna. In BOLD Amsterdam zijn deze inpandige voorzieningen eenvoudigweg via de app te reserveren.