BOLD: uniek plan op een unieke locatie
30 januari 2020

BOLD: uniek plan op een unieke locatie

Locatie van BOLD

Stads leven met zicht op water en groen BOLD schittert straks in bruisend Overhoeks met wereldstad Amsterdam aan uw voeten. Gezellig naar de Noordermarkt? Slenteren door de Negen Straatjes of over de grachten? Het oude stadscentrum ligt op een steenworp afstand. Maar hier woont u ook omgeven door groen en water. De zonnige noordkant is bijna tweemaal zo groen als de stad ten zuiden van het IJ. De noordelijke IJ-oevers ondergaan een spectaculaire transformatie. Overhoeks ontwikkelt in rap tempo tot een weergaloze locatie.

De stad Amsterdam Naast hippe bars, fijne winkels, goede scholen en volop (water) sportvoorzieningen vindt u er ook fraaie parken zoals het Oeverpark - wat in de toekomst verlengd wordt in het Schegpark - waar skaters, wandelaars, mijmeraars en dichters genieten van het IJ. Zwemmen kan in het Noorderparkbad, uitgeroepen tot het mooiste publieke zwembad ter wereld. ’s Zomers geniet u van het gonzen van de stad en de langstrekkende schepen op het terras van De Pont of in de Tolhuistuin. Andere places to be in Noord zijn natuurlijk de A’DAM Toren en het futuristische EYE Filmmuseum.


The winecellar
U heeft een collectie topwijnen die u graag wilt opslaan en gebruiken, wanneer dat u dat nodig acht. In BOLD Amsterdam wordt een ruime en beheerde wijnkelder ingericht, waar uw wijnen dichtbij en in goede handen zijn. In de wijnkelder heerst een stabiele temperatuur van tussen de tussende 10 en 14°C, de luchtvochtigheidsgraad ligt er tussen de 60 en 80%, het is er geurvrij en goed geventileerd, donker en vrij van beweging.


Contact
Heeft u nog vragen over de verkoopprocedure, de financieringsmogelijkheden of andere zaken, dan vernemen wij dat graag.
U kunt het verkoopteam bereiken via onderstaande contactgegevens. Voor meer informatie kunt u op onze website kijken: skyvilla.amsterdam.

Hallie & Van Klooster Makelaardij
Barbara de Rijk 
T 020 – 68 16 716 
info@hallie-vanklooster.nl

Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V.
Gernant van Alphen 
T 020 - 30 52 662 
info@ramonmossel.nl

Makelaarskantoor Carla van den Brink
Pieter-Joep van den Brink 
T 020 - 67 17 272 
info@vandenbrink.nl