Bouw laatste woningen in Portland feestelijk gestart
14 december 2018

Bouw laatste woningen in Portland feestelijk gestart

Op 14 december is de bouw van de laatste 26 woningen in Portlandse Hoek West feestelijk beklonken. Na de oplevering van deze laatste woningen is de jonge wijk in Rhoon af. Een mooi moment om te vieren, vond ontwikkelaar BPD. Samen met wethouder B. Boender van Gemeente Albrandswaard, bouw en projectontwikkelaar VORM én de kopers werd de eerste paal geslagen.

Voor de festiviteit verzamelde alle kopers en partners van Portland op de bouwplaats aan de Zilvervloot. Na een feestelijk welkomstwoord vond de officiële handeling plaats. Wethouder Boender van de Gemeente Albrandswaard, Peter Immers, Locatiemanager van BPD en Daan van der VORM,  Directeur eigenaar van VORM spraken lovende woorden. Als afsluiting van de feestelijke middag heven alle aanwezigen het glas en werd er geproost op de toekomst.

 
Pas dan is het een succes

Locatiemanager Peter Immers van BPD laat weten: “Met zijn allen maakten we ons hard om van dit stukje Portland een fijne woonbuurt te maken. Het doet me goed om te zien dat de kopers zo enthousiast zijn en dat maakt dat ik de ontwikkeling nu al als succesvol beschouw. Als de laatste 26 twee-onder-een-kappers zijn opgeleverd en de 12 kavels bebouwd zijn, is Portland helemaal af.”

 

Portlandsehoek voltooid Portland

Portlandsehoek is de laatste ontwikkeling van de jong wijk Portland in Rhoon. Portlandsehoek wordt grotendeels door rivier de Koedood omringd. De kopers waarderen de wijk het meest om de groene, ruime opzet en het feit dat alle voorzieningen heel dichtbij zijn. In dit buurtje komen 26 twee-onder-een-kapwoningen in jarendertigstijl en aan de randen liggen 12 vrije kavels waar kopers hun droomhuis aan het water bouwen. In april 2018 startte de verkoop van de 26 tweekappers. Inmiddels zijn alle woningen en kavels verkocht of onder optie.