De bouw Villa Appartementen in project  De Waterkanten te Lisse feestelijk van start
8 maart 2018

De bouw Villa Appartementen in project De Waterkanten te Lisse feestelijk van start

7 Maart 2018 heeft wethouder Cees Ruigrok  de officiële handeling verricht ter gelegenheid van de bouw van luxe Villa Appartementen aan de Piet Heinstraat te Lisse. Aan de ringvaart worden 40 appartementen verdeeld over 2 appartementenblokken gerealiseerd. De gebouwen maken onderdeel uit van de stedelijke ontwikkeling ‘de Waterkanten’ te Lisse.

De appartementencomplexen tellen 5 woonlagen en komen bovenop een deels verdiepte stallingsgarage. Alle appartementen beschikken over een zeer ruim balkon. Op de bovenste laag bevinden zich 2 penthouses met uitzicht op de ringvaart. Mark de Vos, projectontwikkelaar van VORM: “Met dit project voegen we exclusieve woningen toe aan de markt en zetten we weer een mooie stap in de voltooiing van dit prachtige gebied”.

De ontwikkelcombinatie VORM Ontwikkeling  en ABC Vastgoed is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de luxe appartementencomplexen, Ballast Nedam West realiseert de gebouwen. Verwachte oplevering van de 2 appartementencomplexen is het tweede kwartaal van 2019.