De laatste: penthouse 32 uitgelicht!
2 oktober 2020

De laatste: penthouse 32 uitgelicht!

De afgelopen periode hebben al veel mensen een nieuwe woning gevonden in Casimir. Op dit moment is er nog maar één woning beschikbaar. En wat voor eentje! Op de zevende en achtste verdieping bevindt zich dit royale CROWN Penthouse van ca. 124 m2, met een woonkamer van bijna 30 m2 en een keuken van bijna 36 m2.

Je auto parkeer je in de garage en op de begane grond beschik je over een privé-berging. Met de lift bereik je de top-verdieping. Het summum van stadswonen beleef je in dit tweelaagse penthouse van Casimir.
Op de onderste verdieping vind je de woonkamer / keuken, twee slaapkamers, de badkamer, het toilet, de inpandige berging / wasruimte en de techniekruimte. 
Op de bovenste terrasverdieping heb je een geweldig uitzicht. Gooi die dubbele deuren open en geniet van de Haagse zon op je gezicht! Op deze pagina vind je onderaan de download naar de plattegrond. 

De bouw is al zodanig gevorderd dat het mogelijk is om ter plekke het appartement te bezichtigen. Neem contact op met de makelaar en maak een afspraak!

De oplevering staat gepland in de eerste helft 2021. Geniet jij komend voorjaar van het zonnetje op je dakterras?

En bekijke deze video, eigenlijk over de Frederik Hendrik, om vast de sfeer van De Stadhouders te proeven!