De Parkwachter: Wat zit er in mijn huis?
31 januari 2020

De Parkwachter: Wat zit er in mijn huis?

Je hebt een volledig afgewerkte mooie badkamer. Omdat een keuken heel persoonlijk is hebben we ervoor gekozen de prijs van de woning niet verder te verhogen en op die manier een door ons uitgekozen keuken in het huis te plaatsen. De keuken ga je dus zelf uitzoeken. Als extra kun je een keuken overigens gewoon meefinancieren in je hypotheek.

De wanden zijn behangklaar en de vloer wordt uiteraard glad opgeleverd.

Energiebesparende voorzieningen
Uiteraard is zowel het gebouw als je huis voorzien van een compleet arsenaal aan energiebesparende voorzieningen. Een deel van die energiebesparende voorzieningen (o.a. de warmtepomp en de zonnepanelen) kun je kopen of huren. Kopen is vaak de aantrekkelijkste optie. Omdat dit niet in iedere situatie zo is (dit heeft onder andere te maken met je financiële situatie) is dit een keuze-optie. Wat in jouw geval het slimste is? De Hypotheekspecialisten van VORM Sales & Finance nemen het graag met je door!

Extra’s en upgrades
Uiteraard kun je in het huis van alles aanpassen. Er zijn vele extra’s en upgrades.
Ander sanitair? Andere tegels? Je keukenopstelling veranderen of uitbreiden? Een heerlijke regendouche? Zeg maar hoe je het graag zou willen.

Onze Kopersadviseurs kijken samen met je hoe jouw ideale huis eruit kan komen te zien. Dat is het mooie van een nieuwbouwhuis: het is helemaal JOU! In een bestaand huis (tweedehands) zijn altijd keuzes gemaakt die je zélf net iets anders had gedaan.