De Raedt: nog 4 woningen beschikbaar!
5 februari 2019

De Raedt: nog 4 woningen beschikbaar!

De bouw is gestart! Vanaf de buitenkant zie je het misschien niet maar in het voormalig Albeda College gebeurt van alles. Zo zijn o.a. de muren, plafonds en klaslokalen op verschillende verdiepingen al volledig gesloopt. Volgend jaar zomer zou je kunnen genieten van het mooie weer op je nieuwe balkon, dat is toch een heerlijk vooruitzicht! Grijp nu je kans, want er zijn nog maar 4 woningen beschikbaar.

Uitgelicht woningtype: Avenue Appartement
De Avenue Appartementen zijn in drie types beschikbaar, verdeeld over de 1e t/m 6e verdieping. Twee woningtypes hebben uitzicht op de prachtige Heemraadssingel en het derde type bevindt zich op de hoek waar de Mathenesserlaan en Heemraadssingel elkaar ontmoeten. De woonoppervlaktes liggen rond de circa 130 m2 met ruime opgezette keukens met mogelijkheid tot een kookeiland. Elk appartement heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats en berging.

De beschikbare Avenue appartementen zijn:

2.2 128 m2 € 585.000
2.3 133 m2 € 630.000
3.2 128 m2 € 595.000

Penthouse (261m2) op de tweede verdieping
In veel nieuwbouwplannen zijn vaak de grootste woningen op de bovenste penthouse-verdiepingen gerealiseerd. Maar in De Raedt is het nu mogelijk om groots te wonen op de 2e verdieping door bouwnummer 2.2 en 2.3 samen te voegen. Dit betekent een groot penthouse, verbinding met de straat en zicht op de prachtige singel! Los van de zee aan ruimte die dan ontstaat, beschik je dan over 2 parkeerplaatsen, 3 hele ruime slaapkamers en een woonoppervlakte van maar liefst 261 m2! En niet geheel onbelangrijk, je woont straks aan de Heemraadssingel én de Mathenesserlaan. Dit allemaal voor €1.225.000. Zie ter inspiratie de mogelijke plattegrond voor de samengevoegde bouwnummers.


Meer informatie
Voor meer informatie en mogelijkheden kun je terecht op www.vorm.nl/deraedt of neem contact op met één van de makelaars.

 

bron: https://www.woneninrotterdam.nl/nieuws/de-raedt-nog-4-woningen-beschikbaar