De Stadhouders: nog slechts 2 woningen beschikbaar!
17 januari 2020

De Stadhouders: nog slechts 2 woningen beschikbaar!

De Stadhouders biedt ruimte aan 57 luxe koopappartementen. Stuk voor stuk bieden ze de luxe van een hotel en de ontspanning van thuis zijn. Zo worden de luxe appartementen gekenmerkt door hun omvangrijke leefruimtes en prachtige vergezichten over stad en strand. Op dit moment zijn er nog slechts 2 woningen beschikbaar, een appartement type G en een penthouse. 

Appartement Type G

Op dit moment is er nog één appartement van woningtype G vrij, bouwnummer 186. De overige bouwnummers zijn verkocht of onder optie! Dit Woningtype G heeft een woonoppervlakte van ca. 135 m2. De woning heeft grote hoge ramen waardoor er veel lichtinval is. Hierdoor ontstaat er een mooie woonbeleving en heb je een prachtig uitzicht richting/over Scheveningen. De keuken is het hart van het appartement, daarnaast beschik je nog over twee slaapkamers ieder met een eigen badkamer en een separaat toilet. Bekijk hier de ingekleurde plattegrond in het plattegrondenboekje van woningtype G. Woningtype G is beschikbaar vanaf € 653.500,-.

Penthouse Type K

Daarnaast is er nog één penthouse van het type K beschikbaar, bouwnummer 188. Deze ruime woning heeft een gigantisch dakterras van maar liefst 50 m2 en biedt een fenomenaal uitzicht over stad en strand. Diezelfde ervaring krijg je binnen door de 5 meter hoge glaspui. Zo kun je ook met slecht weer genieten van het uitzicht.
De penthouses worden casco afgewerkt. Dit betekent dat je nog geheel vrij bent om er je eigen thuis van te maken.
Het penthouse beschikt over 5 kamers, met een oppervlakte van 210m2. Dit appartement is beschikbaar vanaf €1.135.500. Bekijk hier de brochure!

Inloopmiddag

Wil je eens komen kijken in De Stadhouders? Kom langs tijdens een van de inloopmiddagen! Ons verkoopteam staat voor je klaar om al je vragen over de woningen, de locatie en het aankoopproces te beantwoorden. Ontvangst is vanaf de Lübeckstraat. De volgende inloopmomenten zijn:

18 januari tijd 14:00-15:00
5 februari 15:00-16:00
19 februari 15:00-16:00
4 maart 15:00-16:00