Een huis kopen? 10-jaars hypotheekrente nu onder de 1%!
17 februari 2020

Een huis kopen? 10-jaars hypotheekrente nu onder de 1%!

Wie had dit een paar jaar geleden kunnen voorspellen? Niemand, want het is in heel onze geschiedenis nog niet voorgekomen. Vanaf maandag is de 10-jaars basis hypotheekrente voor energieneutrale woningen 0,95%. En de woningen in Het Ambacht zíjn energieneutraal! De 20-jaars basisrente is trouwens ook fenomenaal met een heerlijke 1,35%.

Deze rentes worden aangeboden door Triodos, een bank die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. De hypotheken van Triodos (die ook nog eens zeer goede voorwaarden hebben) zijn verkrijgbaar via onze eigen Salesdivisie, VORM Sales & Finance.

De lage rentes zorgen ervoor dat iedereen die voldoende leencapaciteit heeft, geconfronteerd wordt met maandlasten waarvan hij nooit had durven dromen. Maar liefst 20 jaar lang extreem lage maandlasten, wat doet dat met je kwaliteit van leven? Ook speelt de rente-aftrek bij dit soort percentages geen of nog slechts een hele kleine rol, waardoor je op hypotheekgebied over bijzonder aardige oplossingen kunt denken!

De PreSale voor Het Ambacht fase 1a is in volle gang. Een fantastisch huis tegen een fantastische maandlast? Het kan in Het Ambacht!

MEER WETEN OVER DE PRESALE OF HYPOTHEKEN EN RENTES? BEL DAN VORM SALES & FINANCE OP 0186-618777.