Eerste horecapartij tekent voor Amsterdam Oostenburg
5 november 2019

Eerste horecapartij tekent voor Amsterdam Oostenburg

Horeca-onderneming Limon B.V. heeft hun uitspraak ‘We móéten er zijn op het nieuwe Oostenburg’ waargemaakt en tekent na een uitgebreide voorselectie als eerste horecapartij een huurovereenkomst voor Amsterdam Oostenburg. De overeenkomst is in nauwe samenwerking tussen Limon B.V., VORM Ontwikkeling en adviesbureau WYNE Strategy & Innovation tot stand gekomen.

Het speciaal voor Oostenburg ontwikkelde horecaconcept ‘Het Magazijn’ van circa 440 m2 wordt gevestigd op de begane grond van het gebouw ‘Blok 4 VOC Kade Op Oostenburg’ dat in eigendom is van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Het Magazijn wordt door een collectief van Amsterdamse ondernemers en creatieven speciaal voor Oostenburg ontwikkeld en moet een platform worden waar onderscheidende horeca, cultuur en evenementen onder één dak bij elkaar komen. De place to be waar bewoners van Oostenburg en bezoekers van buiten elkaar in een verrassend vormgegeven ambiance ontmoeten en iedere keer weer worden verrast met bruisende events.

Met de ervaring van Limon B.V. op het gebied van vernieuwende horeca en retail belooft Het Magazijn met de focus op heerlijk eten en drinken, kunst en cultuur een onderscheidende smaakmaker te worden van Amsterdam Oostenburg.