Exclusieve samenwerking Studio Piet Boon
11 december 2018

Exclusieve samenwerking Studio Piet Boon

Studio Piet Boon buigt zich weer over een nieuwbouwontwikkeling in eigen land. Het gerenommeerde design team ontwikkelt exclusief mee met -de door Paul de Ruiter Architects ontworpen-  nieuwbouwwoningen op Oostenburg in Amsterdam voor de projectontwikkelaars VORM en Steenwell. “Een superplek in het centrum van Amsterdam, op een locatie met veel historie en nieuwbouw. Hoe  uniek wil je het hebben.” aldus interieur icoon Piet Boon. Op 6 december start de pre sale van de twaalf exclusieve appartementen en penthouses tijdens de Masters of LXRY in de RAI Amsterdam.

Nog exclusiever

Voor Eendraght heeft Studio Piet Boon drie exclusieve interieurconcepten ontworpen. Deze concepten zijn gebaseerd op drie verschillende kleurenpaletten en zijn tot in de kleinste details uitgedacht door de ontwerpers. “Van lay-out tot materialisatie, kopers van een Studio Piet Boon woning hoeven nergens meer over na te denken. Wij gaan graag met ze in gesprek om de wensen binnen de concepten te bespreken om het interieur zo verder af te stemmen, zodat die een weerspiegeling is van de bewoners.”

Nieuwe stadswijk Oostenburg

De komende jaren verandert Oostenburg in een stadswijk met een rijk palet aan gebouwen en functies. Een groene woon- en werkplek met koopappartementen, zelfbouwwoningen, maar ook (sociale) huurwoningen, horeca, retail en bedrijvigheid. Ontwikkelaars VORM en Steenwell zijn samen met Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot verantwoordelijk voor de ontwikkeling van circa 2.000 woningen.