FD Gazelle Award voor VORM
18 oktober 2016

FD Gazelle Award voor VORM

Ontwikkelende bouwer VORM is genomineerd voor de FD Gazellen Awards, de prijs voor het snelst groeiende bedrijf in de categorie groot (omzet boven de 30 miljoen). Behalve dat VORM zich met deze onderscheiding een jaar lang FD Gazelle mag noemen, maakt ze kans op de prestigieuze Gouden Gazelle.

Het is niet de eerste keer dat het familiebedrijf uit Papendrecht genomineerd is. VORM is een financieel gezond bedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op de vastgoedmarkt. Met een omzet van €220 miljoen behoort VORM tot de top 10 van woningontwikkelaars van Nederland.

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieel Dagblad uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het hoofdcriterium is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. In de maand november worden de winnaars bekend gemaakt tijdens vier spectaculaire events. De uitreiking aan bedrijven in de regio West (Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland) vindt plaats op 22 november in Theater Amsterdam.