Inloopmiddag 't Speykpark fase 3
30 september 2020

Inloopmiddag 't Speykpark fase 3

Het doet ons genoegen je hierbij uit te nodigen voor het bezoeken van de locatie van het project 't Speykpark fase 3 te Lisse. Je bent van harte welkom op woensdag 14 oktober van 16.30 tot 18.00 uur, op afspraak. We hebben nog een aantal riante woningen beschikbaar van type Hartog en type Van Speyk en nog de allerlaatste woning van type Wassenaer.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de inloopmiddag willen wij je graag meer vertellen over de woningen en lichten wij het proces verder toe. Daarnaast staan wij voor je klaar met de verkoopbrochure en verkooptekeningen. Ook nemen wij je mee voor een rondgang door 't Speykpark fase 2.

Wanneer: woensdag 14 oktober
Hoe laat: vanaf 16.30 tot 18.00 uur
Adres: Van Speykstraat, ter hoogte van nummer 45, tussen 't Speykpark fase 2 en 3 in

Maak van te voren hier jouw afspraak! 
 

Belangrijke informatie over het bezoek aan de locatie:

In heel Nederland zijn extra maatregelen genomen om verspreiding van COVID-19 (corona) tegen te gaan. De maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuis blijven. Uiteraard werken wij hieraan mee. Wij vragen je dan ook om onderstaande maatregelen op te volgen:

  • Wij vragen je te wachten in de auto en pas de locatie op te lopen op het tijdstip dat je gepland staat/ of op een nader te bepalen plek mensen ontvangen.
  • Je bent met maximaal 2 volwassen personen welkom. Kinderen zijn niet welkom.   
  • Bij ontvangst geven wij je geen hand en houden wij gepaste afstand (2m)

Gezondheidsklachten

Wanneer je een afspraak hebt en klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, vragen wij je jouw afspraak te verzetten. Ook wanneer onze medewerkers deze klachten hebben of krijgen worden zij gevraagd niet te komen of om alsnog naar huis te gaan. Zo beperken we samen de kans op besmetting zoveel mogelijk.