Interview met de familie Koenis,  Vlindertuin Fase 2
4 februari 2019

Interview met de familie Koenis, Vlindertuin Fase 2

Een interview met één van onze kopers uit de Vlindertuin Fase 2 te 's-Gravenzande. Uiteraard zijn wij benieuwd naar hun bevindingen van makelaar Helm & Heus Makelaars én naar de zoektocht van hun droomhuis.

De familie Koenis, bestaande uit man, vrouw en 2 kinderen. Zij komen uit Berkel en Rodenrijs en wonen hier sinds 2005. Als gezinshobby hebben zij wielrennen, wat zij al vele jaren met veel plezier doen. Linda werkt als financieel adviseur in het voortgezet onderwijs en Erik als hoofdverkoop voor kozijnen en zonwering, dit is een voordeel voor hun nieuwbouwwoning.

Voor hun nieuwbouworiëntatie waren zij in eerste instantie op gesprek voor een nieuwbouwproject in Naaldwijk. Daarna zijn ze op gesprek geweest voor De Vlindertuin Fase 2. De voorkeur ging uit voor bouwnummer 144 vanwege de ruime tuin en de mogelijkheden. Voordat de definitieve keuze gemaakt werd hebben zij onder andere navraag gedaan bij de Gemeente Westland. Tevens heeft makelaar: Cindy Immerzeel veel advies gegeven om Erik en Linda te helpen bij de zoektocht naar hun droomhuis. Uiteindelijk is de knoop doorgehakt en hebben zij gekozen voor bouwnummer 144. Wel hebben zij besloten om alles casco te laten opleveren, zodat zij zelf alles naar wens kunnen realiseren. Alle huidige meubels zullen meeverhuizen en de keuken en badkamer worden nog uitgekozen. Qua stijl zit de familie Koenis redelijk op 1 lijn. De 1e verdieping gaan zij verbouwen van 4 kleine slaapkamers naar 3 grote slaapkamers en 1 grote badkamer. De zolder zullen zij gaan omtoveren tot 1 grote ruimte en deze gebruiken als kantoorruimte en plek voor te gamen voor de kinderen.

Makelaar: Cindy Immerzeel heeft de familie Koenis het gehele traject geholpen met hun droomhuis. ‘’Wij zijn tevreden over Cindy, dit door alle duidelijke antwoorden, snelle reacties en geen vraag was te gek voor haar. Hierdoor kunnen wij nu ons droomhuis realiseren’’.

De bouw van de Vlindertuin fase 2 is inmiddels gestart en familie Koenis kijkt uit naar hun nieuwe stap naar het Westland.