Kick Off event als aftrap voor verkoop appartementen Zuidhaven
13 juli 2018

Kick Off event als aftrap voor verkoop appartementen Zuidhaven

Op donderdag 12 juli 2018 vond onder grote belangstelling het verkoop kick off event plaats van de appartementen in ZuidHaven. Op het voormalige Norfolkterrein rond de Derde Haven van Scheveningen realiseert De Zuid C.V. een nieuwe wijk: De Zuid. De Zuid C.V. is een samenwerking van VORM en MRP Development. Op donderdag 26 juli a.s. om 20.00 uur gaat de inschrijving voor de verkoop van start.  

Wonen aan de zonnige zijde van den Haag

Pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand. Vlakbij de levendige kades en leuke restaurantjes rond de haven. Op De Zuid woont men straks letterlijk aan de ‘zonnige zijde’ van Den Haag, aan de gezellige haven en het prachtige zuiderstrand. ZuidHaven is het tweede deelplan dat op De Zuid wordt gerealiseerd. In ZuidHaven komt een karakteristiek woongebouw van vier tot zes woonlagen met 60 exclusieve appartementen en penthouses, deels aan de Houtrustweg en deels aan de kade van de Derde Haven. In de plint van het woongebouw komen aan de kadezijde minimaal vier commerciële ruimten. En in het beschutte binnengebied worden negen royale eengezinswoningen gerealiseerd met riante achtertuinen gerealiseerd. Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage, worden gasloos ontwikkeld, volledig voorzien van vloerverwarming en hoogwaardig isolerend glas.

Inschrijving voor de verkoop

Er zijn 35 beschikbare luxe woningen in de verkoop. Op 26 juli vanaf 20.00 uur kan daar op worden ingeschreven. Op de woonplanner én in de prijslijst staan de beschikbare woningen weergegeven. Van de 60 te realiseren appartementen zijn 25 appartementen verkocht aan een belegger en zullen bij oplevering in de vrije sector huur worden verhuurd.

Verwachte planning

Om snel te kunnen starten met de bouw van dit plan dient er 70% verkocht te zijn. Het is de verwachting dat deze verkoopgrens snel zal worden behaald om in december van dit jaar te kunnen starten met de bouw.

Meer informatie: dezuid.nl