Laatste kans op een appartement op Defensie-eiland 7 Appartementen
4 juli 2018

Laatste kans op een appartement op Defensie-eiland 7 Appartementen

Wie wil wonen in een appartement op Defensie-eiland in Woerden heeft nog één kans: op 4 juli zijn de laatste zeven appartementen in deelgebied Zuid in verkoop gegaan. Inschrijven voor een appartement kan tot en met 19 juli 2018 via www.wonenopdefensieeiland.nl.

Wonen naast De Wasserij met uitzicht op het water

De appartementen ‘Puur’ komen naast de authentieke Wasserij te staan. Zecc Architecten is erin geslaagd om een uniek en eigentijds ontwerp te maken dat tegelijkertijd perfect past bij het industriële karakter van het eiland.
Daphne van der Linden - de Bloois, verkoopmanager bij projectontwikkelaar Blauwhoed: “De architectuur is geïnspireerd op de fabrieksgebouwen, zoals deze begin 20e eeuw werden gebouwd. In de gevel is een combinatie van beton, baksteen en glas gebruikt. Dit zorgt voor een stoere uitstraling.”

Elk appartement is anders

Ieder appartement is uniek. Geen plattegrond en/of buitenruimte is hetzelfde. De woonoppervlakten variëren tussen de 100 en 215 m². Dankzij de verdiepingshoge ramen hebben de appartementen veel lichtinval én een geweldig uitzicht over het water.

Verkoopevent ‘Zuid in de Zon’ op 9 juli

Geïnteresseerden, ook voor de overige woningtypes op het eiland, zijn op maandagavond 9 juli van 19.30 tot 21.00 uur aanstaande van harte welkom op het verkoopevent ‘Zuid in de Zon’ op de bouwplaats (Kasteel 1 te Woerden). Daar ontvangen zij alle verkoopinformatie en staat het verkoopteam klaar om vragen te beantwoorden.

Transformatie van defensieterrein naar stadswijk op stoom

De transformatie van het voormalige defensieterrein naar een rustige woonwijk is al langer gaande. Eerder ontwikkelde De Wasserij CV, een samenwerking tussen Blauwhoed en VORM, plandeel Noord - inmiddels voltooid en bewoond - en plandeel Midden - in aanbouw, verwachte eerste oplevering(en) eind 2018. Eerder dit jaar gingen in deelplan Zuid 48 woningen in verschillende typen in verkoop. Als sluitstuk volgt nog de verkoop van cascowoningen in de oude loodsen. Meer informatie op www.wonenopdefensieeiland.nl.

Over Blauwhoed 

Blauwhoed richt zich als marktmakende ontwikkelaar op de (her)ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en commercieel vastgoed. We ontwikkelen onze projecten in co-creatie: we betrekken onze klanten vroegtijdig in het proces. We zijn in diverse plaatsen in Nederland actief met projecten, nieuwe eigen concepten en initiatieven. www.blauwhoed.nl  

Over VORM

VORM is een landelijk opererende ontwikkelaar en bouwer. Wij ontwikkelen en bouwen op locaties waar mensen graag willen wonen, zowel in als buiten de stad. Levendige buurten, mooie straten, geliefde architectuur; we kijken bij ieder project wat er nodig is om mensen echt 'thuis' te laten komen. Initiatieven als VORMFinance, VORMotica en 6D Wonen zijn hier mooie voorbeelden van.