Lisse: Ontdek de Hotspots!
11 december 2019

Lisse: Ontdek de Hotspots!

Lisse heeft het allemaal: de knusse gezelligheid van een dorp en een aantal maanden per jaar de allure van een toeristische trekpleister van formaat.

Niet voor niets komen toeristen uit de hele wereld naar Lisse om de bloeiende bloemen in al hun pracht en praal te bewonderen. De mooie brede zandstranden van Noordwijk en het uitgestrekte duingebied liggen op maar 9 kilometer afstand. Daarnaast bent u ook zo bij het unieke waterrecreatiegebied de Kaag en het Groene Hart. In en om Lisse is het goed recreëren! 

Het centrum van de ‘Bollenstreek’ staat bekend om haar veelzijdige aanbod van winkels, speciaalzaken en horecagelegenheden. Het van oudsher bloembollendorp Lisse beschikt over een rijke historie, die terug te vinden is in een wandeling door het oude centrum. Ook het cultureel erfgoed ‘Landgoed Keukenhof ’, met
daarop het kasteel uit 1640, getuigt van deze historie.

Op woongebied, biedt Lisse voor elk wat wils met woongenot in iedere prijsklasse. De vele restaurants en terrassen met specialiteiten uit alle windstreken zorgen ervoor dat u zich ook op culinair gebied in Lisse niet hoeft te vervelen.  Lisse biedt het allemaal; van toprestaurant tot museum.

We hebben een aantal leuke hotspots geselecteerd, bekijk ze hier: https://vorm.nl/storage/projects/10139/downloads/902.pdf