Modelwoning Het Terras aan de Maas weer diverse keren open
3 december 2018

Modelwoning Het Terras aan de Maas weer diverse keren open

Wo 21 november 2018 - Nog appartementen beschikbaar in toren II aan de Oude Maas (vanaf 230.000 euro)

Het comfort van nieuwbouw, het gemak van een appartement, de nabijheid van winkels, restaurants en het theater en een fantastisch uitzicht. Je hebt het allemaal als je een appartement in toren II van Het Terras aan de Maas in Spijkenisse koopt. Er zijn nog diverse twee- en driekamerappartementen beschikbaar. De prijzen beginnen bij 230.000 euro (v.o.n.). Ontdek de mogelijkheden in de modelwoning, die in de komende weken diverse keren is opengesteld.

Bezoek de modelwoning, in het echt of virtueel

Die modelwoning is te vinden op de negende verdieping van toren I, die vergelijkbaar is met toren II. Toren I staat naast het nieuw te bouwen gebouw. Het adres: Hongerlandsedijk 1600 in Spijkenisse. In de komende weken kun je de modelwoning op de volgende data bezoeken (steeds van 16.00 tot 17.30 uur):​

Woensdag 28 november
Woensdag 12 december
Woensdag 19 december

Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Je kunt dus gewoon langskomen. Behalve een 'echt' bezoek aan deze modelwoning is ook een virtueel bezoek mogelijk. Ontwikkelaar VORM heeft namelijk een fraaie virtuele tour door de modelwoning in toren I gemaakt. Ook op die manier krijg je een uitstekende indruk van de ruimte, de mogelijkheden, de sfeer en het uitzicht.

Wonen aan de Oude Maas in Spijkenisse: vanaf 230.000 euro (v.o.n.)

Het nog beschikbare aanbod in de tweede toren van Het Terras aan de Maas bestaat uit twee- en driekamerappartementen. Het gaat om appartementen met woonoppervlaktes van 78 tot 90 vierkante meter. De prijzen variëren van 230.000 tot 296.000 euro (v.o.n.). Op de projectsite staat het actueel beschikbare aanbod. Er komen in toren II ook 68 huurappartementen. Die gaan later in verhuur, via woningcorporatie Maasdelta. 

Appartementen met schitterend uitzicht over Oude Maas of achterland Spijkenisse

Toren II van Het Terras aan de Maas wordt vergelijkbaar met het huidige gebouw (toren I), al krijgen de appartementen en algemene ruimtes op het gebied van comfort een update. Kenmerkend zijn de grillig vormgegeven terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de rivier de Oude Maas, het groene achterland van Spijkenisse of de dynamische haven van Rotterdam. Bovendien woon je hier dicht bij het stadscentrum van Spijkenisse, met al zijn winkels en restaurants, en met zijn schitterende theater en iconische bibliotheek. Zoals vanaf het begin de bedoeling was, wordt de tweede toren vijf verdiepingen lager dan de eerste. De afstand tussen beide gebouwen wordt circa veertig meter. 

Bouw gestart, oplevering najaar 2020 verwacht

De bouw van toren II is onlangs gestart en duurt ongeveer twee jaar. Dat betekent dat het project, als alles volgens verwachting verloopt, in het najaar van 2020 zal worden opgeleverd.

Interesse? Schrijf je in via de projectsite

De verkoop van toren II van Het Terras aan de Maas is volop bezig. Je kunt je inschrijven voor een van de nog beschikbare appartementen via de projectsite.

www.vorm.nl/hetterrasaandemaas.

 

Bron: Nissewaard Woont