Molenwiek: 5x erop uit in Mijnsheerenland
27 november 2019

Molenwiek: 5x erop uit in Mijnsheerenland

Wanneer u verhuist naar een onbekende plek valt er nog veel te ontdekken. In dit artikel 5 tips voor een leuk uitje in Mijnsheerenland.

1. Recreatieoord Binnenmaas
Ontdek de verschillende glijbanen, vaar in een bootje of willen uw kinderen liever dieren aaien op de kinderboerderij? Recreatieoord Binnenmaas biedt het allemaal en is daarom het perfecte adres voor een dagje uit.

2. Restaurant Binnenmaas
Vindt u het heerlijk om buiten de deur te eten? Restaurant Binnenmaas is recent helemaal vernieuwd! Het ligt bij het recreatieoord Binnenmaas en is ook een leuke onderbreking van een fietstochtje.

3. Woonwarenhuis Phoenix
Net op het randje van Mijnsheerenland vindt u dit woonwarenhuis. U kunt er bijvoorbeeld schoenen, kleding, woonaccessoires en tuingereedschap kopen en de collectie wisselt regelmatig. Zeker op de wat minder mooie dagen is dit een ideaal uitje voor in het weekend!

4. Boerderij de Kikkershoek
In de boerderijwinkel kunt u heerlijke vers geteelde aardappelen, appelen, (stoof)peren, walnoten en hazelnoten van eigen bodem vinden. Ook vindt u er iets seizoen nieuwe producten, zoals kersen en pompoenen. Wist u dat u er in oktober en september ook zelf appels kunt plukken?

5. Strandje Mijnsheerenland
Wist u dat er een strandje langs de Binnenmaas ligt? In de zomer vindt u hier aangename schaduw en dat ook nog eens erg dichtbij! Op dit moment is het natuurlijk geen weer om te zwemmen of te zonnen, maar u kunt hier ook gewoon lekker wandelen en even uitwaaien.

 

Deze top 5 is samengesteld door Indebuurt Hoekschewaard (bron)