Nieuw Amsterdams Wonen: nog enkele riante woningen beschikbaar in de Houthaven, aan het IJ
19 februari 2020

Nieuw Amsterdams Wonen: nog enkele riante woningen beschikbaar in de Houthaven, aan het IJ

Waar ooit reusachtige zeeschepen hun hout losten, verrijst een nieuwe Amsterdamse stadswijk: de Houthaven. Aan het IJ, bij een park en dicht bij het centrum van de hoofdstad. Een stadswijk waarin alles draait om ruimte en comfort, in de stadse sfeer die zo kenmerkend is voor Amsterdam. In die wijk, op het Revaleiland, komt Nieuw Amsterdams Wonen. In dit schitterende nieuwbouwproject zijn nog enkele riante patiowoningen en een stadswoning beschikbaar.

 

XXL patiowoningen met uitzicht over het IJ. Ook nog een stadswoning en penthouse beschikbaar

De patiowoningen die nog beschikbaar zijn, zijn geen ‘gewone woningen met simpelweg veel ruimte’. Nee, het zijn verborgen woonparels met allerlei bijzonderheden. Het gaat om meerlaagse woningen met een souterrain, een patio en een riante vrij indeelbare ruimte, die je kunt gebruiken als werkkamer, extra slaapkamer(s) of atelier. Bijzonder aan deze ‘XXL patiowoningen’ is dat je een heerlijk uitzicht over het IJ hebt. Er zijn nog verschillende woningen van dit type. De woonoppervlaktes variëren van circa 258 tot ongeveer 270 vierkante meter. De koopsommen beginnen bij 1.146.587 euro (v.o.n.). Meer informatie over de patiowoningen staat in de brochure en op de projectsite. Behalve de XXL patiowoningen zijn ook nog een stadswoning en een penthouse beschikbaar. De stadswoning is drielaags en 175 vierkante meter groot. De koopsom: 652.819 euro (v.o.n.). Het penthouse is 144 vierkante meter groot. De prijs hiervan is 909.991 euro (v.o.n.). Alle koopsommen zijn inclusief twee jaar erfpachtcanon. Het actueel beschikbare woningaanbod in Nieuw Amsterdams Wonen staat op de projectsite. Daar kun je je ook inschrijven.

 

Energiezuinig, dus lagere hypotheek- en energielasten

Een van de kenmerken van de Houthaven is dat de wijk 100 procent energiezuinig wordt. Dat scheelt fors in je energierekening en levert je ook lagere hypotheeklasten op. Met een Duurzaamheidshypotheek via VORM Sales & Finance, de financiële tak van ontwikkelaar VORM, heb je namelijk een extra aantrekkelijke rente. De 10-jaars basisrente voor een woning in Nieuw Amsterdams Wonen is 1,25 procent! Meer informatie over de Duurzaamheidshypotheek staat op de website van VORM.

 

Nieuw Amsterdams Wonen: nieuwbouw aan het IJ, nabij het stadscentrum

Nieuw Amsterdams Wonen is nieuwbouw op een echt Amsterdamse plek. Aan het IJ, op het Revaleiland, gebouwd in die typische baksteen-stijl van de Amsterdamse School. Een weergaloze woonplek voor iedereen die van Amsterdam houdt, op loop- en fietsafstand van het stadscentrum. Het Revaleiland leeft. Met zijn grote kades is er genoeg plek om te spelen, voor de deur te genieten van een wijntje met de buren, en om boten te spotten. Je geniet hier van alle voordelen die nieuwbouw met zich meebrengt. Terwijl de plek en de architectuur je het gevoel geven dat het er allemaal al vele decennia is. Dat is thuiskomen. Dat is Nieuw Amsterdams Wonen. Het project is volop in aanbouw (zie foto).

 

Bron: Amsterdam Woont