Nieuw in Schalkwijk - Parktorens
4 december 2019

Nieuw in Schalkwijk - Parktorens

Bijzonder wonen met je voeten in het park
Naast de reeds opgeleverde en bewoonde Tango en Twister worden in het hart van Haarlem Zuid nog twee bijzondere woontorens gerealiseerd. Rond, bronskleurig, toegankelijk en licht; de nieuwe Parktorens worden de perfecte afsluiting van de inrichting van het grootse Aziëpark in Schalkwijk. De ene toren bestaat straks uit elf woonlagen, de ander uit veertien.

Woningaanbod
De torens krijgen samen 12 studio’s, 122 appartementen én 8 penthouses in verschillende woningtypen met verschillende afmetingen. Niet alleen qua hoogte en ligging, ook qua woonruimte en uitzicht is er als koper veel te kiezen. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van circa 80 tot 130 m2 De studio’s hebben een woonoppervlakte van circa 50 m2 en de penthouses variëren in woonoppervlakte van circa 120 tot 130 m2. Er is dus volop keuze, ook al omdat je je appartement helemaal naar wens kunt indelen. De woningen in de Parktorens hebben vloerverwarming én vloerkoeling in alle vertrekken én zijn voorzien van een grote brede buitenruimte. Vanzelfsprekend zijn de appartementen voorzien van een complete badkamer en toilet.

Kopen in Parktorens betekent
> Heerlijk wonen in een bijzonder gebouw in een opkomende wijk
> Amsterdam (40 minuten met het OV) en Haarlem Centrum om de hoek (15 minuten met het OV)
- Parktorens - Amsterdam Centraal 35 min.
- Parktorens - Haarlem Centrum 15 min.
- Parktorens - Schiphol 18 min.
> Genieten van de natuur van de Haarlemmermeer
> Wonen in een nieuw park vol volwassen groen en dynamiek

Kiezen uit een:
- Studio (50 m2)
- Appartement (80-130 m2)
- penthouse (120-130 m2)
> Grote mate van vrijheid van indeling
> Privé-parkeren onder het gebouw
> Duurzaam en gasloos wonen
> Vloerverwarming en –koeling in alle vertrekken

Parkeren
Onder het park komt een royale parkeergarage met voldoende parkeerruimte. Per woning is een parkeerplaats aan te kopen. Bezoekers parkeren straks ook in deze garage. Het Aziëpark wordt op de parkeergarage aangelegd, waardoor de Parktorens letterlijk met hun “voeten” in het park staan.